Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhandayı dehleyip şunu almak lazım .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o oyunculardan artık pek beklentisi olan kalmamıştır muhtemelen.

belhanda'nın iyi performanslarını da gördüğümüz için kendisinden beklenti daha yüksek. daha fazla tepki toplaması da normal bence.

Akhisar maçında iyi oynadı bu videoyu yapan tipler övmemişlerdir eminim.Ama linnes falan iyi oynayasa ve nagatomo başlarlar kuzeyin kralı samuray falan diye. İki yüzlü olmasınlar bana yeter

Bu maçta yenildigimiz için Malatya yada gençler maclarinda puan kaybı luksumuz kalmadı

Bu videoyu yapan arkadaş umarım selcuk nagatomo mariano videosu da yapmıştır.Yok öyle algı yapıp adamı ortaya atmak.

Selçuk mariano nagatomonun toplam bonservisi belhandanın yarısı tabi ki itin bir tarafına sokulur böyle oynarsa.. .Belhanda ödenen bonservisin altında resmen eziliyor umarım en kısa sürede piyasası düşmeden kurtuluruz..

Videoyu yapan arkadaş iyi niyetli değil diyorum.Eğer iyi niyeti varsa dün takımın hepsi berbat oynadı hepsine video yapsın.Neyse uzatmak istemem ama bizim ana sorunumuz belhanda değil.Yarın öbürgün giderse daha iyi anlarız.Adamı günah keçisi yapmişlar gelen geçen vuruyor.Sevdiğim beğendigim bir oyuncu da değil aslında ama algı yapıyor bazıları.

Takımın hepsinin kötü olduğu kısmına hemfikiriz,fakat sen oyun kurucu pozisyonun da oynuyorsan ve gol sıkıntısı çekiyorsan maçta herhangi bir pozitif olayın yoksa tabiki eleştiri odağı olacak. Bu sadece tek maçlık düşüncem değil. Ben bu adamı izlerken korkarak izliyorum aman topu kaptırıp kontra atakmı yicez aman şimdi topu kaptırıp faul yapıp kırmızı kart görürmü anlatmak istediğim bu.

Selçuk mariano nagatomonun toplam bonservisi belhandanın yarısı tabi ki itin bir tarafına sokulur böyle oynarsa.. .Belhanda ödenen bonservisin altında resmen eziliyor umarım en kısa sürede piyasası düşmeden kurtuluruz..

Sokulmasın demiyorum ben de laf ediyorum da hala tek sorun belhanda diğerleri harika kafasında olan tipler var.Benim lafım onlara

arap reyizin dünkü felaket performansından bukleler

1:41'de dünyanın en gereksiz 2 futbolcusunu görebiliriz. Selçuk ve Belhanda öyle bir pozisyondaki ne defans yapıyorlar ne pas atan adamın bir kanalını kapatıyorlar. Terim'in de burada suçu var da insanda da 2 gram oyun zekası olur kaç yüz maça çıkmışsınız bugüne kadar. Harbiden inanılmaz yav.

Takımın hepsinin kötü olduğu kısmına hemfikiriz,fakat sen oyun kurucu pozisyonun da oynuyorsan ve gol sıkıntısı çekiyorsan maçta herhangi bir pozitif olayın yoksa tabiki eleştiri odağı olacak. Bu sadece tek maçlık düşüncem değil. Ben bu adamı izlerken korkarak izliyorum aman topu kaptırıp kontra atakmı yicez aman şimdi topu kaptırıp faul yapıp kırmızı kart görürmü anlatmak istediğim bu.

Bu hesapların yaptığı eleştiri falan değil.Adamı kurtların önüne atma.

Peki sayın modum görüşlerimiz sanırım çok farklı olabilir saygı duyuyorum.

dostum bak transfer döneminin başında belhandanın artık bizde misyonunun bittiğini ve gitmesi gerektiğini söylemiştim.Ama el insaf diyorum bazı insanlara.Feg ile beraber takımı 2.yarı şampiyon yaptılar.Biraz saygı göstersinler diyorum.Kötü maçtan sonra yerin dibine sokup belhanda iyi oynayınca ortalıktan kaybolmasınlar diyorum.

Kardeş kulüp Monaco dan ilk önce Gelson Martins'i isteyelim reddedilecektir sonra Keita Balde'yi isteyelim yine reddedilecektir en son bari Onyekuru'yu verin diyerek işi bitirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt