Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
belhandayı dehleyip şunu almak lazım .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o oyunculardan artık pek beklentisi olan kalmamıştır muhtemelen.
belhanda'nın iyi performanslarını da gördüğümüz için kendisinden beklenti daha yüksek. daha fazla tepki toplaması da normal bence.
Bu videoyu yapan arkadaş umarım selcuk nagatomo mariano videosu da yapmıştır.Yok öyle algı yapıp adamı ortaya atmak.
Videoyu yapan arkadaş iyi niyetli değil diyorum.Eğer iyi niyeti varsa dün takımın hepsi berbat oynadı hepsine video yapsın.Neyse uzatmak istemem ama bizim ana sorunumuz belhanda değil.Yarın öbürgün giderse daha iyi anlarız.Adamı günah keçisi yapmişlar gelen geçen vuruyor.Sevdiğim beğendigim bir oyuncu da değil aslında ama algı yapıyor bazıları.
Selçuk mariano nagatomonun toplam bonservisi belhandanın yarısı tabi ki itin bir tarafına sokulur böyle oynarsa.. .Belhanda ödenen bonservisin altında resmen eziliyor umarım en kısa sürede piyasası düşmeden kurtuluruz..
arap reyizin dünkü felaket performansından bukleler
Takımın hepsinin kötü olduğu kısmına hemfikiriz,fakat sen oyun kurucu pozisyonun da oynuyorsan ve gol sıkıntısı çekiyorsan maçta herhangi bir pozitif olayın yoksa tabiki eleştiri odağı olacak. Bu sadece tek maçlık düşüncem değil. Ben bu adamı izlerken korkarak izliyorum aman topu kaptırıp kontra atakmı yicez aman şimdi topu kaptırıp faul yapıp kırmızı kart görürmü anlatmak istediğim bu.
Bu hesapların yaptığı eleştiri falan değil.Adamı kurtların önüne atma.
teknik,çalım becerisi,pas becerisi,duran top,şut bu adamda bunlar vardı ben lincoln yeteneğinde birini istiyorum,koşan belhandayı görüyoruzdaha fazla eli belinde gezen
daha fazla oyun içinde kaybolan
daha fazla temposuz adam ihtiyacımız mı var
Peki sayın modum görüşlerimiz sanırım çok farklı olabilir saygı duyuyorum.
teknik,çalım becerisi,pas becerisi,duran top,şut bu adamda bunlar vardı ben lincoln yeteneğinde birini istiyorum,koşan belhandayı görüyoruz
tartışmasız lincoln ama belhandayı HAGİ VE METİN OKTAY gibi iki efsaneyle bile kıyas yapacak kafaya gelmiş arkadaşlar bulabilirsin..lincoln mu belhanda mı?
Uffff terledim bu seçimde ama gönül verdik belhandaya, baskasi olsa sneijder mesela lincolnu seçerdimlincoln mu belhanda mı?
Her türlü GOAT adam. Isler kotu giderse gunah goatiBu videoyu yapan arkadaş umarım selcuk nagatomo mariano videosu da yapmıştır.Yok öyle algı yapıp adamı ortaya atmak.