Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşın yaptığı hataya bizde düştük, transferler çok pragmatist yapıldı ama dönüşü yok hiçbirinin. Bu takımın düşeceği zaten belliydi az çok, bu sene yapılan transferlerde aynı. Biz başarılı olsak bile maaş bütçemiz çok fazla ve takımda satacak adam yok. Belhanda ve Diagne'ye teklif falan olduğunu sanmıyorum ben, olsaydı şimdiye kadar Diagne'yi 50 kere satarlardı. Şu an takımda para edecek kimse yok doğru dürüst, kazandığımız paralarla tekrar tekrar oyuncu maaşını ödüyoruz zaten hep başa dönüyoruz gibi oluyor.
Ne yapabilirdik olmayan bütçe ile?

Falcao'dan sonra ilk hedefimiz, Diagne'yi satıp Banega'yı almak olmalı. Bu orta saha ile Cl de işimiz çok zor.

S.a
Bugünden itibaren Falcao yerine sağ bek ve yedek transferlerinin nöbetini tutmalıyız

Deplasman fobisini bu defans hattiyla yenemeyiz nokta.
Marianoyu ben bile calimlarim.
Marcao cok dengesiz.
Luyindama vucut vucuda iyi ama kazma bir stoper.
Yani deplasmanda 10 dan fazla galibiyet alamayiz
9 G 4 B 4 Y gibi birsey bekliyorum.
Iceride en az 14-15 G aliriz

Deplasman fobisini bu defans hattiyla yenemeyiz nokta.
Marianoyu ben bile calimlarim.
Marcao cok dengesiz.
Luyindama vucut vucuda iyi ama kazma bir stoper.
Yani deplasmanda 10 dan fazla galibiyet alamayiz
9 G 4 B 4 Y gibi birsey bekliyorum.
Iceride en az 14-15 G aliriz
Deplasmanda bu oyunla 9 galibiyet alırsak ben kurban keserim.9 galibiyet aldıgın zaman sampiyonsun zaten :)

Bu DOS oynatma olayına çok takılıyorsunuz. Neticede Santrafor adamı stoper oynatmak gibi bir uçurum değil. Neticede 6 ve 8 numaralar birbirinden çok ayrışmış mevkiler değil. Seri nin yanında DOS koysan 8 numara koysan ne yapacak. Daha dirençli devans mı yapacak ya da dripling yapıp adam mı geçecek. Bunlardan hiç emare gödtermedi. Defansif yönü yok denecek kadar az ofansif yönüde aman aman değil. Eh işte. Şuana kadarki görüntü bu. Biraz gerçekçi olalım.
İyide abi banegayı artısı formda olması seri İngiltere’den bidon olarak geldi üstelik seri 6 da tek başına oynadı banega da oynayamaz orda ikiside ofansif 8

sezonluk değil dönemlikmiş geçmiş olsun

- bakiyede olursak yaz sonu,bu - durumu devre arası kapatabilirmişiz ama Luyindama bildirilemezmiş UEFA listesine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt