Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
denedi onu milli takımdaTam false 9 emre mor. ne dersin ?
içimizde gezdirdiler sahte 9u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
denedi onu milli takımdaTam false 9 emre mor. ne dersin ?
Abartma daha çok sular akar...Bu maçta yenildigimiz için Malatya yada gençler maclarinda puan kaybı luksumuz kalmadı
Ne yapabilirdik olmayan bütçe ile?Beşiktaşın yaptığı hataya bizde düştük, transferler çok pragmatist yapıldı ama dönüşü yok hiçbirinin. Bu takımın düşeceği zaten belliydi az çok, bu sene yapılan transferlerde aynı. Biz başarılı olsak bile maaş bütçemiz çok fazla ve takımda satacak adam yok. Belhanda ve Diagne'ye teklif falan olduğunu sanmıyorum ben, olsaydı şimdiye kadar Diagne'yi 50 kere satarlardı. Şu an takımda para edecek kimse yok doğru dürüst, kazandığımız paralarla tekrar tekrar oyuncu maaşını ödüyoruz zaten hep başa dönüyoruz gibi oluyor.
denedi onu milli takımda
içimizde gezdirdiler sahte 9u
Cezalıymış kadroda yokBenage yarin oynar mi acaba?
Tabiki sular akar ama fener maçına kadar 1 yenilgi daha moralleri alt üst ederAbartma daha çok sular akar...
Tabiki sular akar ama fener maçına kadar 1 yenilgi daha moralleri alt üst eder
Deplasmanda bu oyunla 9 galibiyet alırsak ben kurban keserim.9 galibiyet aldıgın zaman sampiyonsun zatenDeplasman fobisini bu defans hattiyla yenemeyiz nokta.
Marianoyu ben bile calimlarim.
Marcao cok dengesiz.
Luyindama vucut vucuda iyi ama kazma bir stoper.
Yani deplasmanda 10 dan fazla galibiyet alamayiz
9 G 4 B 4 Y gibi birsey bekliyorum.
Iceride en az 14-15 G aliriz
cezalı oynamıyacakBenage yarin oynar mi acaba?
İyide abi banegayı artısı formda olması seri İngiltere’den bidon olarak geldi üstelik seri 6 da tek başına oynadı banega da oynayamaz orda ikiside ofansif 8Bu DOS oynatma olayına çok takılıyorsunuz. Neticede Santrafor adamı stoper oynatmak gibi bir uçurum değil. Neticede 6 ve 8 numaralar birbirinden çok ayrışmış mevkiler değil. Seri nin yanında DOS koysan 8 numara koysan ne yapacak. Daha dirençli devans mı yapacak ya da dripling yapıp adam mı geçecek. Bunlardan hiç emare gödtermedi. Defansif yönü yok denecek kadar az ofansif yönüde aman aman değil. Eh işte. Şuana kadarki görüntü bu. Biraz gerçekçi olalım.
![]()
Bas Dost soll ein Adlerträger werden
Eintracht Frankfurt befindet sich in aussichtsreichen Verhandlungen hinsichtlich einer Verpflichtung von Bas Dost.www.eintracht.de
Frankfurt Bas Dost icin görüstüklerini resmi siteden acikladilar