Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.598
- 1.123
- 1.413
Geldi yine..
hangkisi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldi yine..
sende de var az gudubetlikSöyleyemem
Gudubet bir üye
Öyle görünüyor ki falcao sakat.
Umarım göz göre göre sakat oyuncuya kulübün tapusunu bağlamayiz.
Falcao sevdasindan vazgeçip öncelikli olan sorunlarımızı hal etmleiyiz.

Arkadaşlar Hasan Şaş neden istifa etti? Olayın iç yüzü nedir anlatabilir misiniz biriniz?
Ruhsal bunalim icindeyiz rengim. Şaka biryana IMDBde gayet övüyorlar filmi. Merak ettim. Animasyon film severmisin?
Sana demedim ki yahu.sende de var az gudubetlik

Öncelikli sorunlarimiz nedir renktas ? Stadin ustunu falan mi kapatalimÖyle görünüyor ki falcao sakat.
Umarım göz göre göre sakat oyuncuya kulübün tapusunu bağlamayiz.
Falcao sevdasindan vazgeçip öncelikli olan sorunlarımızı hal etmleiyiz.
Bize ne kardesim

Ne demek elimizde oyuncular patlmadi.Bu arada bjk gibi olduk söylemlerine ben katılmıyorum kadro biraz statik ve yaşlı oldu doğrudur fakat şu anki yaş skalası bjknin şampiyon olduğu yaşlarda olamadığı senelere henüz gelmedik. Bunun dışında bizim elde patlayan oyunumuzda yok yüksek bonservis te vermedik. Mariano donk nagatomo selxuk seneye gidiyorlar zaten seri Nzonzi mitro kiralık zira. Ve de satabbileceğimiz adamları satmadık linnes feg diagne marcao luyindama belhanda gibi satabileceğin oyuncular duruyor hala. Biz sadece değişimi erteledik bu sene yapamadık seneye tekrar yapacağız bu bariz. Bu sefer genç ve dinamik oyuncular hedef olursa çok isabet olur. Yangın yapmaya gerek yok bence risk yok şu an şampiyon olduğumuz taktirde tabi
@Berke Deniz Bunu mu diyon?Ne demek elimizde oyuncular patlmadi.
Diagne alındığı gün patladı( yaklaşık maliyeti 20 milyon euro)
Donk sözleşme uzatildigi gün 2 milyon euro uçtu gitti.
Babel 34 yaşında bjk'den tekmeyi yemiş,koşacak hali yok top ezmekten başka bir şey bilmiyor, elimizde patladı( 10 milyon euro )
Jimmy-şener-adem 2 senede alacakları toplam maaş nerdeyse 6-7 milyon euro (bunların yerine herhangi bir genç oynasa daha mı kötü olurdu)
20+10+6+2= 38 milyonu sokağa attik.
toy story fln mi
Aynen@Berke Deniz Bunu mu diyon?
Yes hocam, Toy Story/incredibles/Ice Age vs.