Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
laxaltın form durumu nasıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
An
Abi gerçekten yok artık ya seriyle ndiayei karşılaştırmak ne aralarında 50 gömlek vardır rahat
laxaltın form durumu nasıl
nagatomodan iyi her türlülaxaltın form durumu nasıl
Secerelerinden.Nerden biliyosun gizli operasyon yönetmediklerini
nagatomodan iyi mi kötü mü?20 mac
6 x ilk 11
0 gol
0 assist
Mesele alma verme değil, mesele Babel’in defansına yardım eden 1 futbolcu olmaması. Ki pres gücü de sıfır. Henrykuruyu beğenmesem de özellikle 2. yarı çok iyidi bu konuda, nagatomonun defoları daha az göze batıyodu.ileriye digane yi cikar yatabareyi koy babel versin alsin ozaman bak nasil.etkili oluyor falcao gelince babelin etkisi hissedilir
Bende bunu kastettim zaten renktaş ndiayenin ne kadar defosu varsa belhandanında defolarımvar onun için daha sağlam birini almalıyız ama mümkünse şut tehdidide olacakSeri çok iyi bir pasör. Hani maçı izlerken seyircinin pivot kameradan gördüğü boş oyuncuya pas bekletisi olur ya, işte o beklentiyi karşılayan, doğru pası doğru zamanda doğru süratte doğru yere gönderen adam Seri.
Takımda Nzonzi gibi kesici de var artık.
İhtiyaç olunan oyuncu tipi artık seyircinin izlerken aklına gelmeyen beklenmedik öldürücü pası atabilen oyuncu. Bunu Belhanda yapabildiği için Hoca onu çok tutuyor ama Belhanda'nın da bir sürü defosu var maalesef. Daha defosuz bir oyuncuya ihtiyaç var.
Diagne kac yasinda?Bosverin Samatta'yi ne yapacagiz onu nasil olsa 26 yasinda, tanzanya'li ve belcika liginde oynuyor, simdi bizim oyun sistemimiz icin dogru profilde oyuncu oldugu icin parlatip iyi paraya satariz bence hic gerek yok.
Falcao ilac olur. 3 yillik sozlesme, yillik 6-7m, 3m bonservis, en azindan bir yildiz aliriz. Tam taraftarin istedigi transfer, mis gibi. Sosyal medya'da yangina devam, Albayrak Falcao nerede yazmaya devam.
Fb ic sahada rahat alir
Bence bu kadar ön yargıya gerek yok nzonzi yi falan kaşla göz arasında bitirdilrr sonuçta ki her ne kadar savunsamda gereklş satışları yapmaz ve takıma bek almazsa bu yönetim eksiyi alır bendenSecerelerinden.
Adem ljajic gibi oyuncu lazim belhandanin yerineBende bunu kastettim zaten renktaş ndiayenin ne kadar defosu varsa belhandanında defolarımvar onun için daha sağlam birini almalıyız ama mümkünse şut tehdidide olacak
Hic goremedik o pasorluguAltınöz, post: 11103056, member: 22460"]
Seri çok iyi bir pasör. Hani maçı izlerken seyircinin pivot kameradan gördüğü boş oyuncuya pas bekletisi olur ya, işte o beklentiyi karşılayan, doğru pası doğru zamanda doğru süratte doğru yere gönderen adam Seri.
Takımda Nzonzi gibi kesici de var artık.
İhtiyaç olunan oyuncu tipi artık seyircinin izlerken aklına gelmeyen beklenmedik öldürücü pası atabilen oyuncu. Bunu Belhanda yapabildiği için Hoca onu çok tutuyor ama Belhanda'nın da bir sürü defosu var maalesef. Daha defosuz bir oyuncuya ihtiyaç var.
Valla ljajşc gelse ondan daha iyi oynarda yinede daha iiyi biri gelmeli ikiside leş bizim seviyemiz içinAdem lahic gibi oyuncu lazim belhandanin yerine