Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan 24 yaşında ve sözleşmesinin son senesiymiş. Şu aşamada bırakmazlar ama sezon içinde durumu takip edilip, devre arası teklif yapılabilir.

.

13 verdiler premier ligden samattaya satmadılar en az 15 istiyorlar.. Parlatan parlatmış adamı zaten..

Hadi 15e aldın kaç paraya satmayı düşünüyorsun? Bu ligin hiç bir ağırlığı yok.

Bunu bende anlamıyorum ya adam maksimuma gelmiş zaten. 10 milyon üstü bonservisi olan her topçu için aynı muhabbet dönüyor forumda hadi 20 ye sattın diyelim bütün olay 5 milyon için mi yani. 10 üstüne gelecek oyuncu ya 21 yaşında patlamaya yüz tutmuş oyuncu olacak Onyekuru tarzı yada alıp kullanacaksın satmıyorum bana lazım kardeşim diyeceksin

Mariano'nun fizik durumu baya kötü doğru da durumu anlatmak için söyledim. Özellikle bizim gibi oyunu sürekli önde oynamak isteyen bir takım için Belhanda gibi kolay top kaybı yapan oyuncular anormal öldürücü oluyor. Ben genel olarak basit top kaybı yapan oyunculara deli oluyorum zaten 18'e bile almam vallahi. Sen top kaybediyorsun 5 metre koşuyorsun ama bekte oynayan adamı 50 metre koşturuyorsun her seferinde, sonra 1 asist yapıyorsun 20 top kaybına rağmen kral oluyorsun. Böyle takım olunmaz zaten sıkıntı orada, bekte oynayan adam da insan farkında herşeyin.
Ucl de böyle oynarsak içimizden geçerler vallahi beşiktaşın rekorunu kırabiliriz üstelik marcao gibi hantal ve el bombası bir adam varken böyle bir hataya düşmeyiz umarım

Ben illa Samatta gelsin demedim, mesaji tam olarak anlamadiniz.

Bir diger ornek. Diyelim ki CL'de iyi isler yaptik ve gruptan ciktik, veya AL'de ceyrek final-yari final'e kadar gittik diyelim. Takimda Luyindama ve Marcao haric satabilecegimiz oyuncular var mi? Takimda ve ilk 11'de kac tane 25 yas alti oyuncularimiz var? Kac tane tempolu oyuncularimiz var? FFP oldugu icin 30+lari dolduruyoruz. Seri ve Nzonzi kiralik oldugu icin lafim yok ama 33 yasindaki bir oyuncuya 3 yillik sozlesme, yillik 6-7m ve 3-4m bonservis vermeye karsiyim.

CL'de Ajax'i gorunce herkes genc oyuncular alalim diyordu, Milli Takim fransa'yi yenince herkes yine genc oyuncular alalim diyordu ama bakiyorum ki transfer doneminde yine herkes fabrika ayarlarina dondu.

Bir diger ornek. Diyelim ki CL'de iyi isler yaptik ve gruptan ciktik, veya AL'de ceyrek final-yari final'e kadar gittik diyelim. Takimda Luyindama ve Marcao haric satabilecegimiz oyuncular var mi? Takimda ve ilk 11'de kac tane 25 yas alti oyuncularimiz var? Kac tane tempolu oyuncularimiz var? FFP oldugu icin 30+lari dolduruyoruz. Seri ve Nzonzi kiralik oldugu icin lafim yok ama 33 yasindaki bir oyuncuya 3 yillik sozlesme, yillik 6-7m ve 3-4m bonservis vermeye karsiyim.

CL'de Ajax'i gorunce herkes genc oyuncular alalim diyordu, Milli Takim fransa'yi yenince herkes yine genc oyuncular alalim diyordu ama bakiyorum ki transfer doneminde yine herkes fabrika ayarlarina dondu.
Para yok ne ile alalım. Diagneyi satamadik

Bizim scoutlara güvensem senle aynı fikirde olurdum ama yok adamlara güvenim yok nerde sıkıntılı adam var bulup getiriyolar

Genç oyuncu almaya karşı değil kimse.
Ama şuan bile -3.5 gerideyiz.

bunun konusu açılsın bu video da eklensin.

yazık yaw bu adama takılı kaldık.

varsa talibi bırakın gitsin arkadaş yaw.

kulübe ihanet edersiniz göndermezseniz
Birde takımı sahipleniyor takımı seviyor denmişti zerre sevmiyor ve terimde bunu gördüğü için gönderecektir kendisini er yada geç

Para yok ne ile alalım. Diagneyi satamadik
Diagne'yi ben mi satiyim yani? Bu takimin baskani, yoneticisi yok mu? Oyuncu satmayi da mi taraftar dusunecek. Fatih hoca'nin gecen sezon transfer doneminde yaptigi bir aciklama var:

Fatih Terim: "Galatasaray kulübü oyuncu satma konusunda da becerili olmalı".

Ucl de böyle oynarsak içimizden geçerler vallahi beşiktaşın rekorunu kırabiliriz üstelik marcao gibi hantal ve el bombası bir adam varken böyle bir hataya düşmeyiz umarım
marcao iyi futbolcu onların sorunu önlerinde ki orta saha birde bu falcao olayı futbulcuların motivasyonunu parçaladı bence gs ucl iş yapacak bence hemde hiç umadığınız bir sonuç alacak ha bence acilen 442 ye geçiş yapmak istiyor bence hoca ayrıca anladığım kadarıyla hoca çok fazla yükleme yaptırmış takıma diagne yi satmayacak takım belhanda satılacak marcao gibi futbolcu yok piyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt