Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neredeyse 1 tane maçı bile yok son zamanlarda öyle oynattığı

En son 16/17 sezonunda sıkı sık 4-4-2 oynatmış

Onyekuru vs ile nasıl 2 santrafor oynayacakmış.
Sakat heralde kafadan.

Diagne bu saatten sonra bizim isteklerimizi karşılamaz zaten diagne falcao ikilisi rezalet olur
bence hoca memnun geçen seneki sistem turkiye için iş yapan bir sistemdi ancak seri ve nzonzi ortasahasının yanına koyulan futbolcular top tutan futbolcular hoca tempoyu ayarlayabileceği futbolcular istiyor zira takımda tempo ayarlama sorunu vardı 2 li fotvet olması gerekiyor dediğim gibi hoca diagnenin satılmasını istemez ben bu yaşıma geldim hocanın 442 ye her daim geçiş yaptığını gördüm mesela drogba burak ikilisi gibi selçuk meloyu şimdi seri nzonzi ile kurdu sneijderi bundan istememişti. şimdi talip varsa ilk giden adam belhanda olur gerçekten ona kadroda yer yok feghi sağa babeli sola mante edecek hoca tek sorun türk futbolcu. Ali koç ne kadar türk futbolcu ları topladı keşke denizi alsaydık .bence iyi olurdu.Bende açıkçası bunu görmeyi bekliyorum.

Dünde bu dediklerini Recep Niyaz yapmıştı. Sanırım Belhanda dışında herkes bunları yapıyor. Yerli noktasından işe bakarsak Recep bu sene transfer yaptı sanırım alamıyoruz. Mert'in durumunu bilmiyorum ama 8 numaraya bir Türk şart. 6 için Mehmet Özcan var ama ilgilenmiyormuşuz. Neyse yoruldum ben bunları yazmakatan artık.

hocamızı evladından ayırmaya kararlısınız yani

bugün bazı haberlerde transferde eksi ile kapatırsak uefa listesine eksik oyuncu yazma zorunda kalacağımızdan bahsediliyordu.

eğer bu doğru ise o duruma düşmemek için devre arasına kalmadan mecburi bir satış olabilir.

diagne'yi isteyen yok gibi. elde para edecek sadece feghouli ve belhanda var.

bir sürpriz olur mu acaba ?

diagne belhanda mariano nagatomo satilacak
Valla millet zor diyor ama imkansız değil böyle birşey kesinlikle yapılmalı he marianoyla nagatomoyu satması zor eğer onları satamıyosan gidersin linnesi satarsın adamgibi bir bek alırsın bu kadar zor olmamalı yahu adam satmak

Dünde bu dediklerini Recep Niyaz yapmıştı. Sanırım Belhanda dışında herkes bunları yapıyor. Yerli noktasından işe bakarsak Recep bu sene transfer yaptı sanırım alamıyoruz. Mert'in durumunu bilmiyorum ama 8 numaraya bir Türk şart. 6 için Mehmet Özcan var ama ilgilenmiyormuşuz. Neyse yoruldum ben bunları yazmakatan artık.

recep niyaz geçen yıl da denizli'de idi. yeni transfer değil.

Ben olumsuz birşey düşünmüyorum Falcao hakkında.
Bittiğini düşünüyorum. 3 şey bana bunu düşünürüyor.
Ahmet bulut hafta içi %100 biter dedi. Olumsuz hiçbirşey yok dedi.
Abdurrahim %99 rahat olsunlar dedi.
Şeref salı gelecek dedi. 3ü benim için yeterli.

Valla millet zor diyor ama imkansız değil böyle birşey kesinlikle yapılmalı he marianoyla nagatomoyu satması zor eğer onları satamıyosan gidersin linnesi satarsın adamgibi bir bek alırsın bu kadar zor olmamalı yahu adam satmak

Ülkemiz yabancılar için vergi cenneti olduğu için + oyuncu maaşlarını şişirdiğimiz için hiç biri gitmek istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt