Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende tam böyle bişe istiyorum renktaş iki bekide değiştirelim diyolar ama uyum sıkıntısı olur bu sefer nagatomo da en azından defansta idare eder guga bindirir
Sağ bek değişiyorsa sol açıkta değişmeli. Zaten biz atakları sağ taraftan yapıyoruz. Sol taraf kilitleniyor. Onyekuru tarzı hızlı adam şart

Bu yeterli mi? Olduğunu bende düşünüyorum ama bu özelliklerin sonuca katkısı çok çok az bu adamda, bal yapmayan arı misali.
Skora katkısı yüksek değil zaten ama özellikle iç sahadaki iyi futbolda katkısı olduğunu düşünüyorum, Topu hızlı şekilde ön tarafa taşıyor ayrıca Mariano ve Feghouli ile sağ koridorda iyi bir uyumu var.

Bizim basın anlaşılan hiç akıllanmayacak! Gün vermeyin kardeşim, gelir gelmez o ayrı ama neye dayanarak gün veriyorsunuz?

Geçen hafta da gelecekti güya, ondan önceki hafta da...

Ben Yedder açıklanır açıklanmaz geliyordu hani?

Transferden bağımsız olarak söylüyorum, şu gün bu gün gelecek laflarına itibar etmiyorum artık.

Bence şart değil babel idare eder orayı bu eleke denen eleman hem kanat hem forvet oynayabiliyomuş onu alabiliriz aslında
Son 3 senedir sol kanatta hızlı ve topla giden bir kanadın var. Nagatomo’nun hücum yönü o yüzden pek sırıtmadı. Bu sene ise Babel’de topla gidip fren yapıyor. Bu sebepten ötürü hızlı hücuma çıkamıyoruz. Babel’i ikinci forvet olarak ya yedekte tutacağız ya da Belhanda yerine 10 numara pozisyonunda serbest bırakacağız. Ki geçen sene Fulham’da bu serbest pozisyonda oynadı

Laxalt'ı almaları kötü olur iyi topçu

Transfer haberlerinde “belirtildi, kaydedildi, öğrenildi” gibi ifadelerle biten haberleri dikkate almayınız bu tür haberler oturma organından uydurulan haberlerdir.

Son 3 senedir sol kanatta hızlı ve topla giden bir kanadın var. Nagatomo’nun hücum yönü o yüzden pek sırıtmadı. Bu sene ise Babel’de topla gidip fren yapıyor. Bu sebepten ötürü hızlı hücuma çıkamıyoruz. Babel’i ikinci forvet olarak ya yedekte tutacağız ya da Belhanda yerine 10 numara pozisyonunda serbest bırakacağız. Ki geçen sene Fulham’da bu serbest pozisyonda oynadı
Hoca set hücumu yaptırmak istiyo o yüzden kanatta onyekuru yada garry tarzı topçulara yer yok ki orta sahada ismi geçen topçular banega naingolan gibi futbolcular yani oraya hoca iki yönlü ofansif 8 tarzı futbolcular istiyo babeli çekmez oraya asla

fenere yazılan diego laxalt sol bek filan degil adam bildigin sol acık oyuncusu milan aldı sol bek oynattı elek oldu çocuk

yav
ağustosun 18i
bu hava neden kapalıdır

ey yarabbi

Shaq, talisca falcaodan sonra gerekli olan oyuncular😁
Diagne Belhanda out.
Belhanda oynayacaksa ancak 8 no oynar 10 no ona fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt