Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue güzellemesi yapanlar olmuş burada. Mariano Eboue’yi 10’a katlar. Mariano çok ayrı çok zeki oyun zekası ve hücum yönü yüksek bir sağ bek son 10 senede ülkeye gelmiş en iyi sağ bek olabilir. Ancak artık ayrılık vakti geldi. Belki yedek oturup ara sıra Arena’da oynayabilir.
bence sen eboue yi tam tanımıyorsun....

Velev ki mariano eboue den iyi bile olsa öyle 10 kat falan kesinlikle değil. Eboue nin fazlası vardır eksiği yoktur

Şeref Aydın’ın Ekşi’de Fatih Terim başlığına yazdığı entry

“kendisini biraz tanıyorsam, 2019-20 sezonu sonunda sivas’la sözleşmeleri sona erecek mert hakan ile emre kılınç’ı galatasaray’a transfer ettirecektir. “

Sol bek'e Ben Davies'i isterim açıkçası. Biraz düz bi adam ama Sessegnon transferinden sonra 3. hatta 4.tercih konumuna geldi. Daha 26 yaşında. İngiltereden Bakayoko- Davies paketi olsa keşke

Bek filan alamayız , Belhanda ile devam edicez.
Orta saha rotasyonumuz , Nzonzi - Seri -Belhanda.
Babel sol kanat oyuncumuz.
Bunları bir kafanıza sokun.
Falcao dışında ilk 11 oyuncu alma şansımız yok.
Yeter bence.

Biz kafamıza sokalımda çapsız beş para etmez top oynayan takımlar bize sokuyor ne yapacağız.Sen memnunsun herhalde bu durumdan..

En kötü Belhanda yerine adam
Sol kanata hızlı bir adam alınmazsa falcao transferine falan yazık olacak.

Rakipler bu durumdayken bu fırsat kaçırılmamalıdır.

Laxalt 3-5-2'nin bekidir. Bunların 3lü savunma oynaması ise imkansız. Keşke oynasalar ligi 40 golle anca tamamlarlar
yok yahu 352 oynasalar dahi olmaz laxaltı izledım kac defa klasik kanat oyuncusu bek olarak hicbisey bilmiyor

kanat kullanacam dersen katkı verir milan olacak cöplük kulüp aldılar sol beke koydular herif otoban oldu orada

hocanın seriyi 6 numarada hic etmesi gibi

yok yahu 352 oynasalar dahi olmaz laxaltı izledım kac defa klasik kanat oyuncusu bek olarak hicbisey bilmiyor

kanat kullanacam dersen katkı verir milan olacak cöplük kulüp aldılar sol beke koydular herif otoban oldu orada

hocanın seriyi 6 numarada hic etmesi gibi
Milanda sol bek oynadı onu demiyorum, Genoa'da pik yaptığı dönemde 3-5-2 'nin kanat beki oldu.

aradiklari kan diyebiliriz

426E0507-D3A9-4FCF-9E82-2DD3D1BD9A96.webp

Keşke shaqiriyi alabilsek be feghouli ile beraber değişmeli maç içinde 10 numara oynarlar 6222 belhandasından sonra çok farklı olur
Bu arada twitterda bi yerde okumuştum ingiltereye elneny bokayoko için falan gidildi denildiginde galiba shaqiri için de bi yoklama olmuş sanırım twiti malesef kimim attığını bilmiyorum kusra bakmayın

2011-2012 deki eboue şanlı formamız altında canlı olarak izlediğim en iyi sağ bek performansıdır.. Ben ofansif bekleri severim daha dengelisini arayanlar Capone reyis sever.. Mariano oyun zekası en yüksek olan sağ bektir ama temposu savunması patlayıcılığı ne olacak bek için oyun zekası yetmez tek başına..
Fatih Akyelin bile gerisinde kalabilir her yönden incelenirse..

................. Muslera
Guga.... Boss.....Leo Santos.... Kurzawa
....................Nzonzi
...............Pastore..........Seri
Feghouli...................................Babel
......................Falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt