Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.483
- 3.580
- 648
Sivas’taki Mert Hakan Gözdelinho ile sevgiliymiş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ribery 25 Milyona satılır yaw relaksbüyük facia olur. elimizdeki iyi kötü bonservis getirecek 30 yaş altı 2 adamı gönderip, elimizdeki bonservis parasını da kullanamadan 3 tane yüksek maaşlı 30+ ve asla satamayacağımız adam alırsak muhtemelen seneye köprü altında dilencilik yaparız.
Sivas’taki Mert Hakan Gözdelinho ile sevgiliymiş![]()
Kacinci futbolcu sevgilisi bu hatununSivas’taki Mert Hakan Gözdelinho ile sevgiliymiş![]()
Sayamadım ben deKacinci futbolcu sevgilisi bu hatunun
Biz her yıl ozan kabak gibi bir potansiyel çıkarmalıyız. Her anlamda elimizi güçlendireceği gibi iyi bir imaj olması açısından önemli.
Elin adamının (diagne vb.) triplerine kalıyoruz, hamle yapmamızı da engelliyorlar.
TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deplasmanda bu oyunla 9 galibiyet alırsak ben kurban keserim.9 galibiyet aldıgın zaman sampiyonsun zaten![]()
Falcao’dan sonra Ribery ile tüm dikkatleri Dünya çapında tamamen üzerimize çekeriz. Kimse yaşlı falan demesin adamın geçen seneki son attığı gol bile hala ortada. Babel’i yedek forvet olarak düşünmeliyiz. Hücumda ihtiyacımız olan kanadı en makul şekilde tamamlayacak isim
o kim?Sivas’taki Mert Hakan Gözdelinho ile sevgiliymiş![]()
Malesef. Aklıma geldikçe kızıyorum.Selçuk'u oynatmayı tercih ediyoruz hala. Nasıl genç oyuncu çıksın? Çıksa bile ondan gelen parayı gidip diagne gibi başka bir tenekeye verirler.
Belhanda ya 8 milyon euro bonservis verecek hiyari bulursak simdi de gidebilir.Sportif direktor olsaydim yazin seneye
Muslera 7-10M
Nagatomo free
Selcuk free
Mariano free
Donk free
Linnes 3-5m
Belhanda 8-11m
Bunlari kesin olarak ayrilmasina izin verirdim.
Şut atabiliyosa kilit açabiliyosa gelsin
Ne iş yaptığını tam olarak çözemesem de senelerdir Twitterda bu ablamız. Yabancı sınırı varken futbolcularla çok içli dışlıydı. Mevsimi geçti artıko kim?