Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük facia olur. elimizdeki iyi kötü bonservis getirecek 30 yaş altı 2 adamı gönderip, elimizdeki bonservis parasını da kullanamadan 3 tane yüksek maaşlı 30+ ve asla satamayacağımız adam alırsak muhtemelen seneye köprü altında dilencilik yaparız.
Ribery 25 Milyona satılır yaw relaks

Biz 30+ oyuncu kontenjanını doldurduk arkadaşlar. Babel ve olası Falcao. Ribery çok gereksiz ve saçma bir hamle olur.
Ne olursa olsun sonuçta bizi bırakmış biri üstelik. Adının ciddi anlamda geçmesini şaşkınlıkla okuyorum.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz her yıl ozan kabak gibi bir potansiyel çıkarmalıyız. Her anlamda elimizi güçlendireceği gibi iyi bir imaj olması açısından önemli.
Elin adamının (diagne vb.) triplerine kalıyoruz, hamle yapmamızı da engelliyorlar.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk'u oynatmayı tercih ediyoruz hala. Nasıl genç oyuncu çıksın? Çıksa bile ondan gelen parayı gidip diagne gibi başka bir tenekeye verirler.

Deplasmanda bu oyunla 9 galibiyet alırsak ben kurban keserim.9 galibiyet aldıgın zaman sampiyonsun zaten :)

E zaten sampiyon olacagiz. onu yazmistim onceden
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagotomo
Nzonzi Seri
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Bir zahmet deplasmanda 9 galibiyet aliversin

Falcao’dan sonra Ribery ile tüm dikkatleri Dünya çapında tamamen üzerimize çekeriz. Kimse yaşlı falan demesin adamın geçen seneki son attığı gol bile hala ortada. Babel’i yedek forvet olarak düşünmeliyiz. Hücumda ihtiyacımız olan kanadı en makul şekilde tamamlayacak isim

Falcao’dan sonra Ribery ile tüm dikkatleri Dünya çapında tamamen üzerimize çekeriz. Kimse yaşlı falan demesin adamın geçen seneki son attığı gol bile hala ortada. Babel’i yedek forvet olarak düşünmeliyiz. Hücumda ihtiyacımız olan kanadı en makul şekilde tamamlayacak isim

En fazla 30 Dakika oynar. Zaten yabanci limitimiz doldu. Yapmayin gözünüzü seveyim

Sportif direktor olsaydim yazin seneye

Muslera 7-10M
Nagatomo free
Selcuk free
Mariano free
Donk free
Linnes 3-5m
Belhanda 8-11m

Bunlari kesin olarak ayrilmasina izin verirdim.
Belhanda ya 8 milyon euro bonservis verecek hiyari bulursak simdi de gidebilir.
Belhandanin su piyasada ederi max. 5 milyon euro.
Sezon istatistiklerine bak ortalamasi 5 gol 5 asist o da TSL
Tek iyi yaptigi sey onu da arada iyi yapiyor adam eksiltip araya oynamak.
Diger ozelliklerinin cogu zarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt