Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba oğlun arasına giremem. Benim endişem bu yabancı sınırı. Bizi paçamızdan aşağıya çekmek amacıyla bunu öne sürüyorlar. Bu sınırın gelmemesi için bizim kadroda sırıtmayacak 5 yerli oyuncuya ihyacımız var. Buralara en iyi yerlileri alırsak sınır gelmez, gelse de hazır olmuş oluruz. Hazır bunu yapıyorken de zayıf ve kritik mevkilerimize alternatif bulalım ve yedekleyelim diyorum.

Belhanda, Marcao aksıyor, Nzonzi kiralık, Seri kiralık ve bunların bonservisini alabileceğimizi de düşünmüyorum. Bu veriler ışığında 3, 6, 8, 10 numaralara yerli alınmalı. Mert Çetin kaçtı, Mehmet Özcan, Recep ya da Mert alınabiliyorsa alınmalı. Aval aval bakmak yerine kural değişecekmiş gibi stratejik hareket yapmak gerekiyor.

haklısın ama yönetim yerli için fazla istekli değil.

Linnes bedavaya gitmeyip bizimle sözlesmesini uzatti. Onu simdi arkasindan, kendisi gitmeyi istemiyorsa satmaya cikmak etik olmaz ve sonraki sözlesmesi biten yabanci oyuncularda sorun yapabilir. Adamlar onlari direk satabiliriz diye belki sözlesmesini uzatmaz, imza parayi kapip baska takima giderler belese.

2020/2021 yilindada sat al dengesi olacak, peki biz gunu kurtarmak icinmi transfer yapiyoruz yada ilerisi icindemi?

Linnes giderse, sag beke kim gelecek?

Ne nagatomo nede Mariano gelecek sezon kalir, nedeni ise artik yaslandilar.

Nzonzi ve seri kiralik. Gelecek sene bu adamlar bir yil kiralanmazsa ne yapacagiz? Selcukla 1 yil daha mi sozlesme imzalayacagiz

Sözleşmesi bitecek oyunculara yönelmeliyiz, başka çaresi yok.
Şimdiden çalışmalar başlamalı. Bonservissiz oldukları için maaşları tuzlu olacaktır ama yapacak bir şey yok, bonservis ödemek yerine bir miktar imza parası da verilebilir.

Cagneyi satamazsak takım için kötü olur herif her haliyle sorun mutlaka satılmalı parası önemli değil

Bakın şöyle bir şey olabilir

Monaco-Diagne iddiaları var

Genelde Avrupalı takımlar bunu çok yapıyor.Diagne'yi 10 milyona satış açıklarız

Sonra biz Falcao'ya 5 milyon veririz

İki tarafta mutlu olur.Kazık yeriz ama zararın neresinden dönersen dön kardır

ECQpbFgWwAEH3Cm

Michael Frey zu Nürnberg, Skyda dogrulanmis

Linnesi satmak yanlış olacaktır Diagne nasıl elden çıkartılır bunu düşünmek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haklısın ama yönetim yerli için fazla istekli değil.
Yerli için bende istekli değilim ama bunun adı mecburiyet. Sınır geldiği an bu adamları hem alma şansın yok olsada maliyetleri Tarık gibi olur. Kısacası isteklilik gibi şansı yok yönetimin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt