Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Bu haberleri çok görmeye başladım ama çok zor transfer.
Nzonzi geldi. Bu ne alaka simdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba oğlun arasına giremem. Benim endişem bu yabancı sınırı. Bizi paçamızdan aşağıya çekmek amacıyla bunu öne sürüyorlar. Bu sınırın gelmemesi için bizim kadroda sırıtmayacak 5 yerli oyuncuya ihyacımız var. Buralara en iyi yerlileri alırsak sınır gelmez, gelse de hazır olmuş oluruz. Hazır bunu yapıyorken de zayıf ve kritik mevkilerimize alternatif bulalım ve yedekleyelim diyorum.
Belhanda, Marcao aksıyor, Nzonzi kiralık, Seri kiralık ve bunların bonservisini alabileceğimizi de düşünmüyorum. Bu veriler ışığında 3, 6, 8, 10 numaralara yerli alınmalı. Mert Çetin kaçtı, Mehmet Özcan, Recep ya da Mert alınabiliyorsa alınmalı. Aval aval bakmak yerine kural değişecekmiş gibi stratejik hareket yapmak gerekiyor.
2020/2021 yilindada sat al dengesi olacak, peki biz gunu kurtarmak icinmi transfer yapiyoruz yada ilerisi icindemi?
Linnes giderse, sag beke kim gelecek?
Ne nagatomo nede Mariano gelecek sezon kalir, nedeni ise artik yaslandilar.
Nzonzi ve seri kiralik. Gelecek sene bu adamlar bir yil kiralanmazsa ne yapacagiz? Selcukla 1 yil daha mi sozlesme imzalayacagiz
Yerli için bende istekli değilim ama bunun adı mecburiyet. Sınır geldiği an bu adamları hem alma şansın yok olsada maliyetleri Tarık gibi olur. Kısacası isteklilik gibi şansı yok yönetimin.haklısın ama yönetim yerli için fazla istekli değil.
Hahaha eminim öyledir ya.