- 31 Aralık 2015
- 14.483
- 9.399
- 1.588
Geldi yine deli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tayyipin kabul edeceğini zannetmiyorum şimdiki kuralı terim ona önermiş ilk oda kabul etmiş yani bu kuralı isteyen bir insan 662 ye onay vermez diye düşünüyorum
sadece rodop mu tüm gs muhabirleri kesin takip ediyordur burayı haber bulamayınca buradaki duyumları kendi duyumu gibi aktarıyor işte çakallar.bence rodop farkli bir isimle forumu takip ediyor olabilir
Basit mi o kadar yapmak sanıyorsun sözleşmeler var klupler batarKeske oyle olsa. fb icin 6 yabanci kurtulus olur. Yukardan bir emir gelmesi haricinde bizde etkimizi gosterebiliriz kulupler birliginde.
Linnes yerine sol bek alırsın sağda nagada marianoda oynar dvre arasındada birini satar gugayı zorunlu kiralarsın yazın guganın bonservisini alır kalan bek eğer iyi oynadıysa uzatırsın oynamazsa tekmüğü koyarsın
Dili söylemiyo onu.Aşağıdan geliyoağamın dili ne söylir

Okan emre suat dan sonra hep bi gerileme görüyorumNZONZI, SERI 2019 sezonu MUSTAFA SARP AYHAN AKMAN BARIS OZBEK 2010 sezonu.
Gelisme var gibi beyler ne dersiniz?
Basit mi o kadar yapmak sanıyorsun sözleşmeler var klupler batar
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baggio gelsin o zaman :dşeref aydın özgür ayten ahmet denizci zülfo ağa gaddar kerim nerdesiniz duyumcular kuruduk duyumsuzluktan kolpada olsa duyum istiyorummm yaaa![]()
Olmaz olamaz yedek oyuncu için o kadar ücretler verilmedi bu adamlara yapılırsa zamana yayılır 4 sene sonra x yabancı sayısına düşürelecek gibiOnun icin 6+6+2 diyorum zaten. Toplamda sozlesmeli oyuncu sayisini degistirmeyip sahaya surebilecegin yabanci sayisini kisitlayabilirler. Isin icinde fb varsa her türlü pislik beklenir.
Aydın'ın bir şey diyeceğini sanmıyorum. Artık oda bıraktı Selçuk muhabbetini
kim gelirse gelsın duyum gelsindeBaggio gelsin o zaman :d