Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayyipin kabul edeceğini zannetmiyorum şimdiki kuralı terim ona önermiş ilk oda kabul etmiş yani bu kuralı isteyen bir insan 662 ye onay vermez diye düşünüyorum

Keske oyle olsa. fb icin 6 yabanci kurtulus olur. Yukardan bir emir gelmesi haricinde bizde etkimizi gosterebiliriz kulupler birliginde.

GALATASARAY VE MONACO SORUSUNA YANIT

Shaqiri, Galatasaray ve Monaco'dan teklif geldiği yönündeki iddialara da yanıt vererek, "Bu haberlerin nereden çıktığı yönünde hiçbir fikrim yok. Galatasaray ve Monaco'dan teklif geldiği yönünde hiçbir şey bilmiyorum." diye konuştu.

Bizim Defans = Leicester Defansi

Chelsea 3 dakikada 5 tane net pozisyon kaçirdi

Yani su anki kadroyla SL de ne yapariz sorusunu soran varsa Chelsea-Leicester maçini açsin

Diyelim ki öyle bi kahpelik yaptılar da 6 yabancıya falan düştüler. Bu hamle feneri kurtarmaz ki, bunlar her türlü yine patlar. Bunların sorunu parasızlık değil. Parayı ya çöpe gömüyorlar, ya da bu sistemsizlik içinde aldıkları adamlar çöpe dönüşüyor.

Onun icin 6+6+2 diyorum zaten. Toplamda sozlesmeli oyuncu sayisini degistirmeyip sahaya surebilecegin yabanci sayisini kisitlayabilirler. Isin icinde fb varsa her türlü pislik beklenir.
Olmaz olamaz yedek oyuncu için o kadar ücretler verilmedi bu adamlara yapılırsa zamana yayılır 4 sene sonra x yabancı sayısına düşürelecek gibi

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt