Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karısı hamile olmadan önce de boş durmuyordu aynı gazla devam ediyordu. Bir gariplik var bu işte
Sabah aksam ayni muhabbeti etmekten bikmadiniz mi Brezilyada Acik evlilikler normal evliliklerden fazla muhtemelen esininde haberi var adamin yaptiklarindan donup donup su konuyu konusmayin artik ya

Türk atlet Yasmani Copello Escobar, Diamond League'in Birmingham ayağında 400 metre engellide birinci oldu.

Nihat özdemir online mi?
IMG_20190818_184338.webp

Yerli için bende istekli değilim ama bunun adı mecburiyet. Sınır geldiği an bu adamları hem alma şansın yok olsada maliyetleri Tarık gibi olur. Kısacası isteklilik gibi şansı yok yönetimin.

bence yönetimin pek bir hazırlığı da yok..elimizde 2 genç oyuncu vardı çektar satıldı ali yavuz kiralandı.. umarım sonra pişman olmayız.

Aslinda selcuk a sözlesme yapildigi gün bizim icin transfer sezonu kapanmisti. Bu adama sözlesme yenilemek bizim vizyonumuzun ne kadar genis oldugunun ispatidir.

Emir Konyali diye bir uye varmi, ismini tam hatirlamiyorum. 2 ay banned aldim forumdan, kendisinzden ozur dilemek istiyorum. Yanlis anlasmadan dolayi ve kotu bir gun gecirmistim o gun ve kendisine soylenmeyecek bir soz ettim. Kendisinden ozur dilerim, yanlis anladim. Kullanici listeden bulmaya calistim ama bulamadim, eger burda okuyorsa Kendisinden ozur ve pisman oldugumu dilemek istiyorum. Kisilik olarak asla kimseye laf etmem ama yanlis anlasmadan dolayi kufur ettigini sandim

Haber olmaması normal çünkü falcao ile transferi kapadık yüksek ihtimal.Gidenler kim olacak bakalım ? yerli ortasaha alınmazsa her maç selcuk girer oyuna

Emir Konyali diye bir uye varmi, ismini tam hatirlamiyorum. 2 ay banned aldim forumdan, kendisinzden ozur dilemek istiyorum. Yanlis anlasmadan dolayi ve kotu bir gun gecirmistim o gun ve kendisine soylenmeyecek bir soz ettim. Kendisinden ozur dilerim, yanlis anladim. Kullanici listeden bulmaya calistim ama bulamadim, eger burda okuyorsa Kendisinden ozur ve pisman oldugumu dilemek istiyorum. Kisilik olarak asla kimseye laf etmem ama yanlis anlasmadan dolayi kufur ettigini sandim

Hatani anlamak ta bir erdemliktir renktas, kim ise affeder diye dusunuyorum.

hadi cagneyi gönderemiyoruzda kostası neden gönderemiyoruz hicmi ikna edebilecek yönetici yok

Birkaç hafta önce başlık açıp ayrılmıştı forumdan sanırım , anlam verememiştik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt