Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.482
- 1.276
- 1.523
Nzonzi ve Falcao katilirsa izleyin Havaya girmis Galatasarayi.
Sonrasi mi?
Yalnız burada Galatasaray rakip havaya girdiği için çakıyor, kendisi girdi diye değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nzonzi ve Falcao katilirsa izleyin Havaya girmis Galatasarayi.
Sonrasi mi?
Çalık oynar gibiListede verdiysek bu hafta oynatalım göstersin işte kendini
Ben sürpriz olarak ONYEKURU tarzında hızlı kanat forvet bekliyorum şahsım adima pat diye gelecek böyle seri Nzonzi gibi inşallahAcaba sürpriz bir bek ya da stoper transferi gelir mi
KeşkeAcaba sürpriz bir bek ya da stoper transferi gelir mi
Ekpe Udoh'un koylusu ( ironi degil)Basket u-17 de bir yabancımız en iyi 5 e seçilmiş
yine konuşmuş vizyonsuz çöp
Süpriz diye dediğin yerler aslında zaruri transferler ama oluru yok gibi duruyor. Aklı selim olan buralara transfer yapmalı.Acaba sürpriz bir bek ya da stoper transferi gelir mi
Diagne ye herkes laf çakıyor ama Denizli maçında adam çok iyi oynamasada görevini yaptı takıma penaltı kazandırdı adam selcuga penaltı yi kacirmi dedi
Çalık oynar gibi
Katılıyorum, diagneyi ben beğendim bu maçta. 10 kişi ve temposuz kaldıktan sonra da kimse birşey yapamazdı orada. ilk kez selçukun penaltı kaçıracağını hissettim, keşke diagne atsa dedim
çalık oynamaz zaten donk oynarÇalıktan birşey olmayacağını biliyoruz, iç sahada ciddi bir maç bu adamın kumaşını görmek için ideal maç bence.
Kaptan olarak çıkıyor bir de leş herif , hocayı her konuda desteklerim ama bu Selçuk konusunda desteklemem evlat diye tutması çok yanlış.
yavas yavas gündeme getiriyolar işte amaç belli Galatasaray farkı açıyor sahada önünü kesemeyceklerini anladılar masa bası oyunlarına baslıyorlar çakallarTürk hocaların vizyonu işte şenol güneş kadar.Fatih terimin bu sistemden çıkıp böyle akıllı işler yapması gerçekten kolay değilmiş.Helal olsun hocaya