- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
birader oyalama milleti hadine rüyası bilader fotoğraf yükletmekle uğraştırma beni şimdi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birader oyalama milleti hadine rüyası bilader fotoğraf yükletmekle uğraştırma beni şimdi![]()
yav boş yapma işine bakbirader oyalama milleti hadi
sat bu bilgiyi ahmet denizciyeFalcao bu hafta içi de gelmiyormuş, haftaya gelmesi öngörülüyor ne yazık ki. Gs store İstanbul bölge müdürlüğünden aldığım bilgidir. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Forma bastırma olayı İnternete düşmeden önce de paylaşmıştım.
Falcao bu hafta içi de gelmiyormuş, haftaya gelmesi öngörülüyor ne yazık ki. Gs store İstanbul bölge müdürlüğünden aldığım bilgidir. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Forma bastırma olayı İnternete düşmeden önce de paylaşmıştım.
Pics or it didn't happenne rüyası bilader fotoğraf yükletmekle uğraştırma beni şimdi![]()
boş yapan sensin 10 yaşında mısın kim inanır bu dediğineyav boş yapma işine bak
Yok abi kesin gelcek ama monaco tuttukça tutuyor baksana. Son haftaya bile kalırsa hiç şaşırmam valla. Zaten kaldı 2 haftaKalacak demek ki bence bu iş bitti artık gelmez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao:Luyindama kanka bu kim?
yalnız o falcao değil muslera

yalnız o falcao değil muslera
Transferin son günü gelecekmiş. Florya çaycısından aldığım bilgidir.Falcao bu hafta içi de gelmiyormuş, haftaya gelmesi öngörülüyor ne yazık ki. Gs store İstanbul bölge müdürlüğünden aldığım bilgidir. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Forma bastırma olayı İnternete düşmeden önce de paylaşmıştım.
hemen gözleri çizdiriyorumfalcao o sen yanlıs görüyorsun.