Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Zanka ve Rami açık alanda çitaya yakalanmış tosun gibi kala kalırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 sene sonra 10 milyona bize itelerlerMame Thiam , Inter'de oynamış Avrupa'da tutunamamış İran'da ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bolca gol atmış üstelik Senegalli ve 26'sında Kasımpaşa'da . Ben bu profili bir yerden tanıyorum ya![]()
Diyetteyim ahbab@Semih Ağlar ac bir efes
Fark etmez iyi buluyorlar, orada birileri var gibi tesadüf değil.ingiliz takimdan kiraliyorlar
Adil rami biseksüel zaten ama gerek yok insanların tercihleriyle dalga geçmeye tabiBunlar kruseyle Sex partisi kaçirmazlar
Birbirlerini bile silkerler
Ufkumuz diagne kadar Muriq kadar olursa keşfedemezsin..
Trabzon işi biliyor
Falcao bu hafta içi de gelmiyormuş, haftaya gelmesi öngörülüyor ne yazık ki. Gs store İstanbul bölge müdürlüğünden aldığım bilgidir. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Forma bastırma olayı İnternete düşmeden önce de paylaşmıştım.
Ufkumuz diagne kadar Muriq kadar olursa keşfedemezsin..
Trabzon işi biliyor
zaten bence bizle onlar arasında geçer yarış sturidde de gelirse.fb de baya bi hafta yarışta olur sonlara doğru kopar bencebelki erken ama trabzonun ayaklari gercekten cok iyi, iyi izlenim biraktilar ilk yarida, sturridgede gelirse off off yani.
Adam zaten C.Palace’den geldi ?demedi demeyin bu sörloth PL görür, tam chelsealik.