- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Bi beyaz tv haberi verilmemişti burada o da oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper Lig 19/20
şaka maka ligin piyasa değeri ankaragücünden sonra en az olan takımına yenilmişiz
Boşver o zaman.anlamadım
Sana fenerli diyor reyiz. Ne iş?anlamadım
Yazmasi kolay FM oynamiyoruz en son 8 oyuncu aldigimizda dursun 40 milyon harcadi elindekinden maksimum verim alacaksin bu kadar basitYok işte 8 az direk 11i baştan yenilemek gerek.
Ne dedi şimdi de adamı fenerli yaptın?Boşver o zaman.![]()
4 de zor ya. Falcao +1 anca olur gibi geliyor.Keşke olabilse rengim ama zor
Ben kalan zamana göre hem istediğim transferleri hem de realiteyi göze alarak yazdım
Yoksa tabi ben de isterim 7 8
Sesli güldüm4 transfer dedin ya emin olamadım. Bize en az 7-8 lazım çünkü.
Methiyeler duzer kapler icinde tesekkur ederim ama bence yalan ali naci setenin haberi yokken bunlar kimden duyduya gercekse!!
yav bende ne diyor bu diyorumm ne kolay iftira atılıyor buradaSana fenerli diyor reyiz. Ne iş?
Peki sadece 1 transfer kaldı deseler hangi mevkiye istersin4 de zor ya. Falcao +1 anca olur gibi geliyor.
Dünkü alkol isteğini bu gece mi kapatdın?Diagne’yi satıp yerine Falcao gelmeli.
Sonra onu da satıp yeni bir forvet, sağ bek, sol bek, stoper, kanat oyuncusu , tercihen bir başkan ve yönetim ile teknik heyet de alırsak sanırım mutlu olur nöbetçiler.
Geleceğin tüccarlarını yetiştiriyoruz nöbette.Diagne’yi satıp yerine Falcao gelmeli.
Sonra onu da satıp yeni bir forvet, sağ bek, sol bek, stoper, kanat oyuncusu , tercihen bir başkan ve yönetim ile teknik heyet de alırsak sanırım mutlu olur nöbetçiler.
Transfer nöbetine hortlayıp en ucuz takıma yenildik şaka gibi filan deyince. Hoş olmadı.Ne dedi şimdi de adamı fenerli yaptın?
Dünkü alkol isteğini bu gece mi kapatdın?
Eee ne var bunda ben de diyorum aynısını? Hemen küfür etmen mi gerekiyor ki?Transfer nöbetine hortlayıp en ucuz takıma yenildik şaka gibi filan deyince. Hoş olmadı.![]()