Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA

Fransız RMC Sport'ta az önce geçen altyazıya göre Monaco, Galatasaray'la anlaşan Falcao'nun yerine M. Icardi için Inter'e €60M teklif etmş.

Yalnız bu yönetim kesin nzonziyle hazirandan beri uğraşıyordu yeni bitirdiler seri dede öyledir muhtemelen çünkü bunlar bu yavaşlıkla bu oyuncuları kolay kolay getiremezler demekki bu adamlara o kadar yoğunlaşmışlarki gerekli satışları yapmamışlar peki kardeşim sormazlarmı satış yapamadıktan sonra almanın ne anlamı var gerçi alamıyolarda falcao 3 ayda anca geldi yanlış anlaşılmasın yönetimi destekliyorum ancak 3 ay boyunca takımın tonla ihtiyacı varken dişe dokunur hamleler yapılmamışsa nzonzi ve seri dışında burada kendilerini sorgulamaları gerekir

Diagne iyi yapiyor taraftari kizdirarak.

Bundan sonra akilli olacaksiniz, elinizdeki degerleri kamuoyunda rezil etmeyeceksiniz.

Ya bir kere kendinizi adamin yerine koyun; 30 gol atmisiniz ama taraftar git diye KÜFÜR EDIYOR!

Bu nasil kafa arkadas? Baski yapilamsaydi, yönetim rica edip anlatsaydi adam simdiye gitmisti bile.

Monaco süreci uzatıp Galatasaray-Falcao bağlantısını koparmak için tarafları yıldırmak istiyor. Bakalım bu hafta hangi bahaneleri olacak ve Galatasaray kulübüyle, Falcao bu gelişmeye ne tepki verecek. Adamlar çok açık ki bırakmak istemiyor ve Lequipe gibi gazetelerle bunu ifade ediyorlar.

Süreçte Galatasaray'ı güçsüz kılan Ffp sözleşmesinde ekside olması ve Monaco'nun isteyeceği ufak bedeli dahi karşılamayacak durumda olması. Monaco bunun bilincinde hareket edip transferde son söz benim diyor.

Isteyenler genelde şimdi instagramdan saldıran taraftar. Gsc forumunun yarısı istememiştir. Diğer kısımda genelde forvetsizlikten mecburen evet diyenler. Mesele taraftarın istemesi de değil. Kulübün çıkarlarını gözetmesi gereken yönetim ve teknik ekip. Taraftarın bilmeme hakkı var. Ama teknik ekip ve yönetimin öyle bir hakkı yok.

Yani transfer komitesinde ben olsam ve bana Diagne'nin videolarını seyrettirip 13 milyon euro fiyat çekseler küfür eder kalkarım masadan

En fazla 1,5 - 2 milyon euro verilecek adama 13 milyon euro bayıldık şaka gibi

Sonra Diagne'ye tepki gösteriyoruz neymiş oynamıyormuş

Laa zaten bu adam kasımpaşada'da bundan daha fazla oynamıyordu

Çıldırmamak elde değil yahu

Diagne iyi yapiyor taraftari kizdirarak.

Bundan sonra akilli olacaksiniz, elinizdeki degerleri kamuoyunda rezil etmeyeceksiniz.

Ya bir kere kendinizi adamin yerine koyun; 30 gol atmisiniz ama taraftar git diye KÜFÜR EDIYOR!

Bu nasil kafa arkadas? Baski yapilamsaydi, yönetim rica edip anlatsaydi adam simdiye gitmisti bile.

Bizimkiler akillanmaz. Yine gidip kafaya taktigi oyuncularin videolarini yapip yemeye calisan cok taraftar var. Maiconuda öyle bitirip belese kiraladik. Sirada Mariano ve Belhanda.

Aklinca iyi birsey yapiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt