Tuğrul Pehlivanlı
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 152
- 72
- 988
sevinirsinFalcao gelirse artık sevineceğimi sanmıyorum bu transfer sürecinden iğrendim resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevinirsinFalcao gelirse artık sevineceğimi sanmıyorum bu transfer sürecinden iğrendim resmen
O liglerde sen taraftarla bi dalga geç de kapının önüne kedi gibi nasıl koyuyorlar bi izleSonra o ligleri ağzımızın suyu akarak izliyoruz saçmalamayın imzalı oyuncu zorla yollayacak değilsin gitmeyen gitmez ancak söver kızarız başka da bir yol olmaz
Kesin o futbol arşiv denen boş herif paylaşmıştır falcao galatasarayda diye
Monaco süreci uzatıp Galatasaray-Falcao bağlantısını koparmak için tarafları yıldırmak istiyor. Bakalım bu hafta hangi bahaneleri olacak ve Galatasaray kulübüyle, Falcao bu gelişmeye ne tepki verecek. Adamlar çok açık ki bırakmak istemiyor ve Lequipe gibi gazetelerle bunu ifade ediyorlar.
@Şeref Aydın patlat birseyler ..Seref abimize güvenimiz tam ama bugün KAP gelmezse yarin kendisi Istanbula gelmez ve böylece Iki ihtimal kaliyor
1. Yine pürüz çikti
2. Seref Aydina gelen gelis tarihi bilgisi yanlis
Isteyenler genelde şimdi instagramdan saldıran taraftar. Gsc forumunun yarısı istememiştir. Diğer kısımda genelde forvetsizlikten mecburen evet diyenler. Mesele taraftarın istemesi de değil. Kulübün çıkarlarını gözetmesi gereken yönetim ve teknik ekip. Taraftarın bilmeme hakkı var. Ama teknik ekip ve yönetimin öyle bir hakkı yok.
Diagne iyi yapiyor taraftari kizdirarak.
Bundan sonra akilli olacaksiniz, elinizdeki degerleri kamuoyunda rezil etmeyeceksiniz.
Ya bir kere kendinizi adamin yerine koyun; 30 gol atmisiniz ama taraftar git diye KÜFÜR EDIYOR!
Bu nasil kafa arkadas? Baski yapilamsaydi, yönetim rica edip anlatsaydi adam simdiye gitmisti bile.

O liglerde sen taraftarla bi dalga geç de kapının önüne kedi gibi nasıl koyuyorlar bi izle