Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camiadaki olumsuz havanın sebebi Diagne'yi taraftar istememesine rağmen takımda kalıp sosyal medya paylaşımlarıyla taraftarı daha çok sinir etmesi. Son 2 hafta kaldı ve istenmeyen adam takımda kaldı. Savunmanın performansı karamsarlık yaratıyor. Falcao transferi olsa dahi Şampiyonlar Ligi için umutlu bir taraftar olmayacak.
Almayacaklardı o zaman diagneyi kendi pisliklerini oturup temizlesinler şimdi bu yazın başında ders almışlardır diye düşünmüştüm ve gayet umutluydum bende ama 2 transfer dışında hayal kırıklığı yarattılar bende öyle bir algı oluşturmuşlardıki diagneyi 15 e satacaz 16 ya satacaz diye e hani satamadın bak ne oldu birde paralı kalemler seten le naciye haber pompalattılar durmadan bu sene Cimbom çok fena can yakacak yok büyük değişime hazır olun yok bilmem ne e kardeşim bu taraftarda beklenti yaratmıyormu haliyle hani nerdedeğişim seri nzonzi dışında dişe dokunur bir hamleleri yok 3 ay olacak falcaoyu getiremediler diagneyi satamadılar bu saatten sonra kimse kusura bakmasın falcao ya transfer başarısı olarak bakmam ben

1566214145717.webp

orta saha lazim mi

Geçin bu ayakları; taraftar küstürmüş-değersizleştirmiş de, bu yüzden gitmemekte inat ediyormuş da bilmem ne?!..

''Aman ne iyisin, sensiz asla olmaz!'' filan denmiş olsa, taraftar kalmasını istediği için gitmek istemiyor, olurdu bu defa!..

Sosyal medyaya, ederinden çok çok fazla anlam yükleniyor. Sayısız örneğini gördük ki; mevcut kulübünün tararftarlarınca yerin dibine batırılan pek çok futbolcu, umulmadık kulüplerce ve olmadık bedellerle transfer edildi-ediliyor...

Bu forum gibi platformlarda iki kelime yazan birçok kişi; bütün olay sosyal medya üzerinden dönüyor ve kendi yazdıklarının bile direkt etki ettiğini zannediyor...Bazılarının titreyip kendine gelmesi, ateş olsa cürmü kadar yer yakabileceğini hatırlaması gerekiyor, diye düşünüyorum...
Bomboş bir yorum, sen devam küfürlere, elin o antalyaya özel uçakla karıya gider formalı fotoylada başşağını geçer o zaman

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao ve diagne ile ilgili umudum kalmadı metz monaco maçının ardından hareketlilik bekliyodum o da olmadı falcaonun gelmesi diagnenin gitmesi benim için büyük sürpriz olur

Ben Falcao'yu da anlamıyorum...
Dün yine bi taraftar Fransa'da yakalamış kendisini geliyomusun Galatasaray'a diye soruyo falan, herif umarım diye cevap veriyo...len sen futbolcusun kaçırsana ağzından bir iki kelam bişeyler...

Yollarını seveyim ben bu profesyonel dünyanın yöneticisinden topçusuna teknik ekibine hep bi kapalı kutu...

Biz taraftarlarda af buyrun ağzı açık ayran delisi gibi pozitif bir kelam bi hareket ipucu diye bekliyoruz...Vallahi sağlımızla oynuyo bunlar ha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt