Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Bunu neye dayanarak diyor gerçekten. Bu nasıl tarafsızlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu neye dayanarak diyor gerçekten. Bu nasıl tarafsızlık

Rezalet kesinlikle. Geçen sene gol kralı olsa yine anlarım oraya gönderme diye de bu saçmalığın hiç bir yenilir yutulur tarafı yok. Bu fenerli şerefsiz adam orayı fb tv sandı herhaldeAdamin muric diye bagiracagim diye götü patladi reis![]()
Diagne değil mi ne alaka?Ahhahahahahahah simdi de ‚düzeltti‘ 18/19 sezonu gol krali demek istemistim dedi ahhahahahah
Diagne arayı açıp hepsinin ebesine atlayınca "ligin ikinci yarısının en fazla gol atanı" diye bişey uydurdular g.tlerinden. Şimdiye kadar hayatta ikinci bir örneği yoktur bu tabirin. Kaldı ki onda da ellerine verdi Diagne hepsinin yine deDiagne değil mi ne alaka?
Arkadaş vedat bende gelsin dedim de vedata da dilenmeyin yahu. vedat ula vedat
Ben bu tip videoları çok aşağılık buluyorum. Bir oyuncunun bir maçtaki sadece olumsuz hareketlerinden video yapmak etik değil bana göre.
Belhanda için de yapılmıştı bu maçla ilgili.
Bizim bu oyunculardan para kazanmamız gerekirken böyle tek taraflı videolar acayip olumsuzluk yaratıyor. Rakip takımların yoneticisi Diagne satılmasın diye PR yaparken biz sözleşmeli oyuncularımızı itibarsizlastiriyoruz.
kötü topçu değil. bize de gelse iş yapardı.
15-20 arası skor yapabilir.
Mevzu sadece skor degil diagne 30 tane artı. Kalırsa yine 20 rahat atarkötü topçu değil. bize de gelse iş yapardı.
15-20 arası skor yapabilir.
Mevzu sadece skor degil diagne 30 tane artı. Kalırsa yine 20 rahat atar
Dünyada bunlardan baska 10bin tane santrafor var, oyuzden falcao alıyoruz keske aboubakar gibi birini de bulsakdiğer alanlarda da fena değil. diagne ile kıyaslanmaz.
gerçi önemli değil, bizde oynamıyor zaten.
Fikirler çabuk değişiyor adam bir maç gol atıyor tüh kaçırdık adamı oluyor, diğer maç atamayınca iyi ki almamışız deniyor.