Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamın aleykum anlasılan bu senede rakipleri+hakemleri ezip gecmek zorunda olan kulubun taraftarları

1566240862039.png

Evet Falcao Diagne ile birlikte 4-4-2 oynar mı siz değerli futbol ustalarından bir yorum alalım

Dahası bu takım 4-4-2 oynar mı Diagne ve Mitroglou satıldı diyelim Falcao ile birlikte alınacak forvet ilk 11 için mi olur yoksa yedeğe mi

Diagnenin açtıgı alanlarla falcao uçar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hala Babel'in bu takımın ilk 11 oyuncusu olduguna inanmıyorum nitekim Jimmy de öyle ama yine de Selcuktan iyidir

Babel sadece yedeklerden oyuna sonradan girerek katkı verebilirler diye düşünüyorum umarım yanıltır beni

Ben hala Babel'in bu takımın ilk 11 oyuncusu olduguna inanmıyorum sadece yedeklerden oyuna sonradan girerek katkı verebilir diye düşünüyorum umarım yanıltır beni

Taktınız babele yav.Adam pl'den geldi.Bizim en iyi adamımız feg orda yarım saat çıkaramaz tempo olarak

ben bu skora sevindim açıkçası. erken rehavete girip sonradan istifa diye bağırmaları daha çok hoşuma gidecek .d

Komik olan su haftaya o liderligi yine verecekler ve rahat bir 80 hafta liderlik görmeyecekler :asd:

Eyvallah kardeş , 106 :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlısıyla kazasız belasız biter inş.

106 falan sayı değil çok çabuk geçer
İçerdeyken zor geliyor tabi ama sonradan bi bakıyosun biteli yıllar olmuş
Ben de kısa dönem gitmiştim
Biter mi lan 180 gün diyodum 15 yıl olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt