Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerin kalitesini konuşacağımız bir ligimiz yok ki renktaşım iş bizde bitiyor, çok iyi oynamamıza gerek yok maçı kazanmak için biraz çabalasak şu ligde yenileceğimiz rakip yok ki sırf orta saha ikilimizin değeri diğer rakiplerimiz kadar oluyor

Denizlispor 'da müthiş bir takım değil ki biz elimizle maçı hediye ettik deplasmanda yapılmaması gereken tüm hataları yaptık

İlk 30 dakika gayet iyi oynadık.Selçuk atsa o maç bambaşka olurdu.

Bakın abartmıyorum.
Bu Gazişehrin hocası Sumudica ,aynı kadro ve aynı oyun anlayışı ile arenada Galatasaray karşısına çıksın lig tarihinde gol rekoru kırılır

Herifdeki cesarete bak.Elindeki kadroyla bu cesaret neyin nesi.
arenada antepde yeni hoca olur

Daha 4 ay once premier ligde hayvan gibi oynamis oyuncu ?
As olacaktir iyide katki verecektir ama bizim oyun stilimize uygun mu onu tartismak gerekir ne oynamak istiyoruz biz orta saha ile nefes aldirmayip beklerle saldirmak mi yoksa ilerde biseyler yapsinlar teknik ayaklar yapsin birseyler mi?
Bizim durumu belirleyecek olan net bekler
İlk dediğin daha iyi gibi sanki ama bizim 33 yaşındaki garip emekli bekler ile bu iş zor

İkinci dediğin sistemi pek anlamadım Beşiktasin şampiyonlar Ligi'nde en çok puan topladığı zamanki oynadığı sistem mi

İlk dediğin daha iyi gibi sanki ama bizim 33 yaşındaki garip emekli bekler ile bu iş zor

İkinci dediğin sistemi pek anlamadım Beşiktasin şampiyonlar Ligi'nde en çok puan topladığı zamanki oynadığı sistem mi
mariano ve nagatomoyla anca süt kupasini aliriz bu sene.

İşte sıkıntı o ya reis 30 dakika da koparabileceğimiz maçı ellerimizle Denizli'ye verdik

Galatasaray'a gerçekten yakışmayan bir maçtı

2 senedir böyle bin tane maç var.Belhanda mariano gibi adamlar ile dep gerçekten sıkıntı.

Bu hafta dünya ligleri de dahil şampiyonlar kaybetti, orta-alt sıra takımlar kazandı. Fener maçıyla da bu durum bozulmamış oldu ben buna bağlıyorum

Nzonzi takıma sertlik katacaktır. Geçen sene deplasmanda Donk oynamadan maç kazanamıyorduk ki Donk bizim seviyemizin altında bir oyuncu olmasına rağmen. Ayrıca Nzonzi'nin takıma girmesi Seri'yi de orijinal mevkisine doğru iterek onun da oyununu pozitif yönde etkileyecektir.
Marcao ve Luyindama geçen senenin çok gerisinde performans gösteriyor ama bunda önlerinde Donk veya Selçuk'un oynamasının payı çok büyük. Rakip topu kapıyor daha orta sahalarından çıkarken onları karşılayan ilk oyuncumuz stoperlerimiz oluyor hep

O kadar açık alanda V.Dijk de olsan elbet sonunda çalım yersin veya rakibini durduramazsın orta sahamız veya beklerimiz maalesef hiç yardım etmiyor onlara özellikle Nzonzi gelmesiyle işler değişir hele ki ligin 2. yarısına yeni beklerimiz ile girebilirsek her şey çok daha iyi olacak bizim için

Emre mor bence abdulkadirdende iyi .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nasıl daha iyi pardon da

emre mor kendi ceza sahası köşesinde topu alıp çalımla tüm sahayı geçebileceğine inanacak kadar futbol cahili bir çocuk maalesef

her şey yetenekle olmuyor abdülkadirde baya futbol zekası var

Rakiplerin kalitesini konuşacağımız bir ligimiz yok ki renktaşım iş bizde bitiyor, çok iyi oynamamıza gerek yok maçı kazanmak için biraz çabalasak şu ligde yenileceğimiz rakip yok ki sırf orta saha ikilimizin değeri diğer rakiplerimiz kadar oluyor

Denizlispor 'da müthiş bir takım değil ki biz elimizle maçı hediye ettik deplasmanda yapılmaması gereken tüm hataları yaptık
Denizli maçı öyle bir maçki ,maçın yıldızı Recep Niyaz düşün.
Sonradan oyuna giren Mehmet Akyüz en son kaç sene önce süperligte oynadı mesela?
Diğer takımları çok iyi bilmiyorum henüz ama en büyük düşme adaylarından biri Denizlispor bence.

2 senedir böyle bin tane maç var.Belhanda mariano gibi adamlar ile dep gerçekten sıkıntı.
Belhanda bence yine diğerlerine bakarak daha iyi girdi sezona Denizli maçını bir kenara koyalım iyi bir Belhanda izledik ama Nagatomo ve Mariano ile olmaz bu iş orta sahamızda Donk&Selçuk'la olmaz bu iş

Emre mor abdülkadirden iyi değil ama abdülkadir de öyle çok iyi değil. Dün izledim yok yani verdiği her karar neredeyse hatalı

Belhanda bence yine diğerlerine bakarak daha iyi girdi sezona Denizli maçını bir kenara koyalım iyi bir Belhanda izledik ama Nagatomo ve Mariano ile olmaz bu iş orta sahamızda Donk&Selçuk'la olmaz bu iş

Oyunu rakip yarı alana yıkamadığımız zaman belhanda sırıtıyor ve sinirleniyor.Ondan dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt