Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim ve Albayrak'ın olduğu yerde şampiyon olan başka takım çıkmamış.

Nisan'da şampiyonuz dedikleri sezonda Galatasaray'ın başında kim varmış ne halde şampiyon olmuşlar bir baksınlar. :)

Islak rüyalar güzeldir

Evren Turhan , Uğur Karakullukçu dışında doğru düzgün Galatasaraylı yok programlarda. ROK'un dönüşü iyi olacak bizim için ekran FB'li yorumcularla dolu.

rok iyi geyik yapar ama taraftarlığına güvenmeyin. hatta ft ile arası iyi olmadığı için aleyhimize bile konuşur.

Bu adamlar sonuçtu neden değil ki.Onyekuru sistem sonucu iş yaptı bir nevi.Göreceğiz rodrigesi fenerde veya onyekuruyu monacoda. Sen topu rakip alana yığ ondan sonra atarsın zaten.Bjk avrupada iyi oynarken 1 tane hızlı kanadı yoktu

Yahu renktaş neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.
isimlere takılı kalma.Ben onyekurunun gitmesinede pek üzülmedim garrynin gelmemesinede üzülmedim.
Bize daha farklı kanat oyuncuları lazım.rodrigezi bizde oynarkende pek beğenmiyordum.Daha iyilerini bulabiliriz diye düşünüyordum.Görüyoruz halini.

Ama onyekuru garryden daha iyi oyuncu.Fakat bize dar alanda daha etkili, gol yollarında etkili olmasada asist özlliği daha iyi olan farklı bir kanat lazım.

Yani anlayacağın bize fark yaratan bir oyuncu lazım. Rakip oyuncuları tedirgin edecek oyuncular lazım.Rakip defansı tedirgin edecek oyuncudaki en büyükk özellik hızdır.Bide bu adam kaliteli olursa fark yaratırsın.

mesela şu dönemde keita tarzı kanat olacak çokk ciddi fark yaratırız.
Birde belhanda yerine daha iyi bir ofansif orta saha alırsak şikecilerin ve diğer takımların esamesi okunmaz.

Rok dönmesi iyi oldu, alttan alttan oynanan oyunları deşifre eder, deli meli ama pat pat konuşur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt