Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Mertoooooo h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaçarı yok onun. Adam ülkenin en popüler etçisi. Albayrak rezarvasyonu yaptırmıştır ı love you diye giriş yapacak nusret'eİlla Nusret'e gidecek Nusret'in elinden inciği yiyecek diyorsun
bugün kap gelmez , oyuncu cumar günü belkii gelir , kap son ana kadar gelmez.nusret'e gidilmez.Mert'i takip ettiğine göre konuşmalar geçmiş. Bugün yüzde 98 kap gelir. Perşembe istanbul'a ayak basar nusret'e geçer akşam. Çünkü kap oyuncu gelmeden 1-2 gün önce geliyor
Doktor sana güzel bir caps bilemek isterdimbugün kap gelmez , oyuncu cumar günü belkii gelir , kap son ana kadar gelmez.nusret'e gidilmez.
Hiç bi zaman istifa istemedim. Geçen sene de istemedim bu sene de istemem. İsyan da etmedim. Yanlışları söyledim sadece. Daha 1 deplasman oynamış, 11i oturmamış bi takımız bunu kabul edeceğine başka takımların galibiyeti üzerinde ters manyel yaratmış.geçen senenin aynısı degıl mı ? romantıkler sizi görürüm 10 hafta sonra burda ılk sız aglarsınız ısyan edersınız ıstıfa bıle dersınız.
geçen sene deplasmanda ne oynuyorsak hala aynı noktadayız. Romantızme devam edın sız
Kap bugün gelir yerlerimizi terk etmeyelimBugün somut gelişmeler olur.
Yarın kap gelir.
Bu sefer oldu arkadaşlar.
Başta yangın tayfa olmak üzere yaklaşık iki aydır Falcao bekleyen Galatasaraylılara hayırlı olsun diyorum.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi