Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nusret falcao!ya özel dana kesiyodur şimdi.

1566287354833.webp

Mert'i takip ettiğine göre konuşmalar geçmiş. Bugün yüzde 98 kap gelir. Perşembe istanbul'a ayak basar nusret'e geçer akşam. Çünkü kap oyuncu gelmeden 1-2 gün önce geliyor
bugün kap gelmez , oyuncu cumar günü belkii gelir , kap son ana kadar gelmez.nusret'e gidilmez.

Yangın tayfanın Alevi GalataSaray Üniversitesini yakmış bugün yarın transfer aciklanmazsa bu yangın stadla birlikte İstanbul'u yakar demedi demeyin

geçen senenin aynısı degıl mı ? romantıkler sizi görürüm 10 hafta sonra burda ılk sız aglarsınız ısyan edersınız ıstıfa bıle dersınız.

geçen sene deplasmanda ne oynuyorsak hala aynı noktadayız. Romantızme devam edın sız
Hiç bi zaman istifa istemedim. Geçen sene de istemedim bu sene de istemem. İsyan da etmedim. Yanlışları söyledim sadece. Daha 1 deplasman oynamış, 11i oturmamış bi takımız bunu kabul edeceğine başka takımların galibiyeti üzerinde ters manyel yaratmış.

Nekadar ROKu sevmesemde artik programlara dönmesi bizim acimizdan iyi oldu. Belliki bu sezon cok cirkef gececek. Her yol mubah sayilmaya baslanilmis. Adamlar 29ncu sampiyonluk falan diyor.

Bukadar pislik donecek olan bir yerde ROK gibi bir adam gerekli. Yeri gelince karsi tarafa kendi dilleriyle saldirabilecek bir adam. Pek takip etmedim bu ROKu, lakin yeri gelince hep feneri gömmüştür.

Şeref Salı dedi
Hürriyet salı diyor
Zeki perşembe ayak basacak diyor kap'ı söylemedi
Sinan perşembe dedi kap'ı söylemedi
Falcao bugün mert'i takip etti

Salı'ya yüklü girelim bugün kap geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt