Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
İzmir'in dağlarına pkklı teröristler 5 farklı yerden sabotaj yapmış..
Söndürülememiş yazık oldu ormanlarımıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Ahmet'in herhangi bir yeteneği olduğunu düşünmüyorum.Donk var. Ayrıca o oyuncuların hiçbirinin Ahmet'ten fazlası yok hatta eksiği var![]()
İyi de genelde 11 yabancıyla sahaya çıkacağız Donk tribünde olacakDonk var. Ayrıca o oyuncuların hiçbirinin Ahmet'ten fazlası yok hatta eksiği var![]()
Bu adı geçen yerli isimlerin de bir farkı yok bana göre. Atınç zaten sürekli sakat Ertuğrul bir nebze daha iyi Semih mümkünse Sparta Prag’da kalsınBen Ahmet'in herhangi bir yeteneği olduğunu düşünmüyorum.
Hatta idman yapmasa da olur sağa sola yan pas yapıyor sadece.
Nagatomodan kötü olma ihtimali yokkurzawa fırsat transferi de psgde çok vasat oynuyordu. Basarili olma ihtimali var, Van der wiel v2 olma ihtimali da var
Diagne denen adam bir gitse alabiliriz bence samatta yı bende istiyorum bu çoçuğu.Samatta hem Santraforda Falcao'yu yedekler, hem de Babel'in yerine sol forvet oynar Onyekuru açığımızı kapatır..
İzmir'in dağlarına pkklı teröristler 5 farklı yerden sabotaj yapmış..
En kalitede oyun yok umarım en kısa sürede hızlı pat pat kaleye giden bir oyun oynarız.Bu kadroya heveslendim digitürk aldım denizlide ki oyunu görünce iptal mi etsem acaba dedim.
Eleke yi izleyenler varmı bizde yedek olabilirmi birde sol kanatta da oynyabiliyormu