Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri ne olumsuzluk gösterdi ki denizli maçında? en geride 0 risk oynamaya çalıştı oyun kurarken. muhtemelen %90 üstü pas isabeti yakalamıştır, takımın en yükseğidir. he ben zaten önde riskli oynamasını istiyorum, ama arkada olmazdı o iş. rakip ceza sahasına yakın riskli dikine paslar ve çalımlar deneyebileceği bir düzen kurduğumuzda güzel olacak.

Nagatomo gidecekse en az 3 milyon euro falan istenmeli ki yerine birini kiralayalım en kötü. Seneye zaten gidiyor. Ayrıca Seri bu takımda banko oynar. Adamın kumaşı çok iyi mutlaka toparlayacaktır. Seri,Nzonzi ve Belhanda orta sahası en mantıklısı şimdilik.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "'Silahım olsa vururdum' Karadenizlinin bir söylemidir. Silahım yok mu, bir çuval silahım var. Ama evim Ankara'da, maç anında ben Rize'deyim. Gidip alıp gelemeyeceğime göre..."
Küme dusmeye aday iken kadikoyde hakem hatasiyla yenildigi mactan sonra fener bizim kardesimiz hakemler hata yapabilir deyip. Hic ayni kulvarlarda yurumedigi rakibi bile olmayan ve kume dusmemesi nerdeyse kesinlesen mactaki hata icin hakemi silahimla vururdum diyen bu Galatasaray düşmanınin takimi insallah bu sene küme düşer.

Bu saatten sonra 2 bek değiştirmek ışık hızını aşmakla aynı ihtimal

ben de pek ihtimal vermiyorum ama devre arasında iki stoperi değiştirmiş ve olumlu sonuç almış takımız neticede

şimdi kalan kısıtlı sürede önümüze bir fırsat çıkarsa neden olmasın diyor insan.

Falcao geldiğinde forvet için sevinenler olduğu gibi forumun yaş fetişleri sübyancı tayfa da üzülecek yaş 33 diye

Bu saatten sonra yönetimin iki tane bek alacağına inanan varsa saftır. Cidden elimizdekilerden olmamak gerekiyor. Mariano gidip yerine bir sağ bek alabilirler ise ne ala !

pek olumlu haber paylaşmam ama iki bacaklı bir oyuncu transfer edeceğimize dair duyum aldım.

Selçuk diye espri yapmaya gerek yok ama eğer Mehmet Topal alınırsa ve Seri'nin bu oyunu sürerse Mehmet Topal - Nzonzi ikilisi oynar. Fatih hoca orada sağlamlık isteyecektir. Çünkü Ndiayeyi oynattığında bile ön libero gibi oynatıyordu. Yani oyuncu ön libero olmasa bile o şekilde kullanıp 2 ön libero gibi oynatıyordu.

Nagatomu haberleri cok sacma florentina macinda japona tecavüz ettiler adamlar salakmi alsinlar gördüler nekadar rezil bi futbolcu oldugunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt