Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Yeni solbekimiz solak olsun mümkünse
Yok olmaz ben Yuto'dan da yaşlıyım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni solbekimiz solak olsun mümkünse
Juve2 sezon önce PSG’ye
222 milyon Euro’ya transfer olan Neymar için yapılan teklifler
Juventus: 100 milyon € + Dybala
Barcelona: 180 milyon €
Real Madrid: 120 milyon € + Modric
Psg'nin yerinde olsanız hangi teklifi seçersiniz?
Bana kalırsa real'in teklifini değerlendirmeye bile almam Modric bitmiş ağlayanı yok.
34 yaşında büyük bir düşüş içine girmiş modric yerine barca'nin nakit teklifini degerlendiririm.
Kolarovu tek isteme sebebim bizim takımda frikik ve korner kullanmayı bilen adam olmaması. Çok önemli bi silahtan yoksunuzçok iyi topçu ama bir seneyi idare edecek kiralık transfer daha iyi olur. sonrasına piyasadan free birini ikna etmeye çalışırız.
yaşlı oyuncuyu alıp kontrat verince yine aynı konuma düşeceğiz. 1 sene için 3 seneyi kapatmak hata.
Avrupa neyse de ligi çok rahat götürür. Savunması o kadar kötü değil idare eder.Takımın temposunu yukarı çeker çok çok yüksek kondisyonu var ama sol bek değil Laxalt hani defansı kötü demiyorum sol bek oynayamayacak kadar defansa alakası yok adamın
Çevikliği, çalışkanlığı için bile alınır orası ayrı ama gelirse defansın solundan çok sıkıntı yaşarız
Bosu bosunatt de bugün 19.05 var
Bu akşam Falcao açıklanacak şeklinde bir duyum aldım ama yatırım tavsiyesi değildir...
Umarım doğrudur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozelden alalim kayanginiziBu akşam Falcao açıklanacak şeklinde bir duyum aldım ama yatırım tavsiyesi değildir...
Umarım doğrudur.
Yani Linnes'den kötü değil ama Şampiyonlar Liginde sıkıntı çıkarırAvrupa neyse de ligi çok rahat götürür. Savunması o kadar kötü değil idare eder.
Ömer 'Gareth' Bayram'ı izleyeceğiz renktaş.Nagatomoyu yollayalim iyi hos ta, yerine kimi aldik? Emre Tasdemirmi izleyecegiz butun sene? Yeni transfer demeyin. Olmuyor iste.
Hadi inşallahBu akşam Falcao açıklanacak şeklinde bir duyum aldım ama yatırım tavsiyesi değildir...
Umarım doğrudur.