Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bir tane de hızlı sol kanat lazım takıma, Diagne'yi satar satmaz böyle bir hamle yaparız umarım. Takımda top taşıyacak oyuncu yok herkesin pace 70

Kimse almaz kostası.Tek taraflı fesh ederiz

Beyler baş gavat sövün
Screenshot_20190821_161126_com.twitter.android.jpg

Akşam kap gelirse rodopa ve kadire 6222 kapsamında güzel bir tepki verilir umarım.Bir daha yayına çıkartmayalım

Burada yönetimin tek kabahati yok yönetim daha ne yapsın. Falcao büyük golcu üzerinde çok durdular olacak sandılar olmuyorsa yapacak birşey yok.
Öyle birşey yok renkdaş , bu kadar uzatmıcaksın olmuyorsa vazgeçiceksin.
Dünya üzerinde örneği yoktur ya ,1buçuk ay.
Birtek biz mi alıyoruz dünya yıldızı .

sen de fırsat kolluyorsun her seferinde terim düşmanlığı yapacağım diye..millet gergin zaten..sonunda bam bam bize giriyor diyor..yahu 2 senedir sonunda biz şampiyon olduk ne bize girmiş bir açıklarmısın....performans istediğimiz seviyede değil buna bütün taraftar hem fikir..ama bir görelim gelecek haftaları daha ilk hafta oynandı ligte..

Ne fırsat kollayacağım yav. Hazırlık dönemi başladığından beri mahalle takımları gibi top oynuyoruz. Fırsat denizi sunuyor bizim takım eleştirmek için. Susuyoruz hani belki düzelir, ilerleme olur diye. Habire geriye gidiyoruz. Bu futbolla tff bizim şampiyon olmamıza müsade eder mi sanıyorsun?

ozornwafor kiralık gidecekmiş kesin. geriye 14 yabancı kalıyor. yabancıların biri ayrılmadan kimse açıklanmaz yüzde yüz.

Peki Falcao şampiyonluk için yetecek mi? Oynadığımız futbol sos veriyor. Ben maça çıkarken bir planımız olduğunu göremedim henüz. Tek taktiğimiz. Taktik maktik yok. Bam bam bam. Ama sonunda bam bam bize giriyor.

Akhisar, Denizli gibi takımlara diş geçiremiyoruz. Bunları yenmek için Falcao'ya ihtiyacımız yoktur herhalde? Ben diyorum, acaba hoca bir şeyleri yanlış mı yapıyor? Bu kadroyu kuran o. Ama geldiğinden beri performansımız çok düştü. Tam tersine, bir şeyleri değiştirdikçe performansımızın artması gerekmiyor mu?

nzonzi baba var

yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt