Yağız Harunoğlu
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2009
- 1.192
- 818
- 1.683
Yetti be her yerden ayrı bir haber. Ne Falcao'ymuş. Bütün hevesim gitti yemin ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karşılıklı feshedecekler adamda nantes'e gidecek.
ya biz feshedelim de nereye gidiyorsa gitsin bize neNantes veto etti haberleri vardi sabah
Öyle birşey yok renkdaş , bu kadar uzatmıcaksın olmuyorsa vazgeçiceksin.Burada yönetimin tek kabahati yok yönetim daha ne yapsın. Falcao büyük golcu üzerinde çok durdular olacak sandılar olmuyorsa yapacak birşey yok.
sen de fırsat kolluyorsun her seferinde terim düşmanlığı yapacağım diye..millet gergin zaten..sonunda bam bam bize giriyor diyor..yahu 2 senedir sonunda biz şampiyon olduk ne bize girmiş bir açıklarmısın....performans istediğimiz seviyede değil buna bütün taraftar hem fikir..ama bir görelim gelecek haftaları daha ilk hafta oynandı ligte..
Peki Falcao şampiyonluk için yetecek mi? Oynadığımız futbol sos veriyor. Ben maça çıkarken bir planımız olduğunu göremedim henüz. Tek taktiğimiz. Taktik maktik yok. Bam bam bam. Ama sonunda bam bam bize giriyor.
Akhisar, Denizli gibi takımlara diş geçiremiyoruz. Bunları yenmek için Falcao'ya ihtiyacımız yoktur herhalde? Ben diyorum, acaba hoca bir şeyleri yanlış mı yapıyor? Bu kadroyu kuran o. Ama geldiğinden beri performansımız çok düştü. Tam tersine, bir şeyleri değiştirdikçe performansımızın artması gerekmiyor mu?