Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E3585370-4E9D-41B3-AE7F-031E25D2B3E3.webp

Nevzat hardcore R

50 gündür falcao ile uğraşıyoruz.Elin kalitesiz takımı bile adam getiriyor.

Albayrak bu kulüpten defolup gidecek. Diagne’ye kalırsak Cengiz’de pılını pırtını toplayıp gidecek. Bize bir sezon daha karaktersiz birini izletemezler. İş bilmez,çapsız yönetici istemiyorum. Diagne transferini yapmak için yöneticiye ihtiyaç yok.
Bu işler Galatasaray’ı sevmekle olmuyor. Transfer işini bilen biri gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diagne'yi şutlayıp yerine batshuayi'yi kiralasak keşke adam U23 takımıyla maça çıkıyor.

2 yabancı gidiyor sırada Diagne var ondan da kurtulup Falcao + scout forvet + Mehmet Özcan ve en az 1 tane de sürpriz transfer bekliyorum gurbetçi olabilir

Sakin olun arkadaslar bu is bitti adamlar hem bonservis koparmaya calisiyor hem de taraftar tepkisini azaltmak istiyor.Yarın aksama kadar kap gelmezse ortalıgı yakabiliriz krtitik gun yarın

Nevzat yine twitterdan topladığı bilgileri kendi öğrenmiş gibi yazıyor. Büyük ihtimalle Rodop vs KAP gelmeyecek dediği için de kıvırdı hemen. Bu adamın bir halt bildiği yok.

Ali Naci de temkinli davranıyor. Nzonzi ve Seri'nin KAP haberlerini 19.05'ten 10-15 dk önce girmişti. Kesinliğinden emin olmadığı haberleri yazmıyor. Falcao KAP konusunda da henüz bilgisi olmadığı için temkinli davranıyor diğerleri gibi mabadından sallamıyor diye düşünüyorum. Yine en güvenli kaynak Ali Naci gibi duruyor.
10-15 dk önce öğrenmesi tam olarak haber Sayılmaz bence. İş zaten çoktan bitmiş tam kapa bildirileceği sırada yazıyor.

Monaco Kulübü Başkanı Petrov: "Falcao, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyledi. Ancak bizimle kalmasını istiyoruz. Falcao çok iyi bir profesyonel. Bizimle olan sözleşmesine saygı duymalı."

Sokarim şimdi saygınıza itler

Gitti sampiyonluk

Bu olaydan sonra taraftar yonetimi yerin dibine sokar sokar istifa ettirir

Reziller serefsizler

Zeka sorunu mu var acaba forumda, sadece soruyorum

Petrov: Kalmasina istiyoruz diyor, takimada kalacak dese baska birsey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt