Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10-15 dk önce öğrenmesi tam olarak haber Sayılmaz bence. İş zaten çoktan bitmiş tam kapa bildirileceği sırada yazıyor.

Haklısın ama en azından sallamasyon haber yapmıyor, taraftarın umutlarıyla oynamıyor. Emre Kaplan, Nevzat, Veli Yiğit gibiler defalarca yalan söylemelerine rağmen hala paylaşılıyor forumda.

Apo %99 rahat olun gibi gibi, başkanda onun gibi açıklamalarla transferi bu noktaya getirdi.o bonservisi soke soke alacaklar

ahahahhaahahahahahhahahah adamların Falcao'yu bırakmayacağız açıklamasının hemen ardından girdikleri habere bak hahahahahahahahahah

tek amaçları yönetime tepkileri azaltmak

biz salağız sanki hemen aaaa hoca istememiş tamam laf etmeyelim diyeceğiz sanki.

ayıp artık be çıkın olmadıysa olmadı deyin mertçe

Mitrogluo PSV ye gidiyor.
Falcao gelmiyor.
Diagne'de satıldığı an artık gönül rahatlığıyla forvetsiz sezona başlayabiliriz.

Bugün yarın gelme muhabbeti değil bu iş olmayacak bariz şekilde ortada acilen başka forvete yönelmeliyiz. Bir transfer bu kadar uzuyorsa bir bok olmayacağı gerçektir, Yine rezil ettik dönemi hiç şaşırmadım

monacoya ne laf edionuz ki? bi kulüp taraftarının taptığı sözleşmeli oyuncusunu nie bırakmak istesin??

eleştirilerinizi abdül dingiline yöneltiniz, kulüple anlaşmadan adamla fotoraf çekip sızdırıor. herif'ûl barzo'ûl absolut

Tam açıklama bu

Oleg Petrov: Falcao'nun takımda kalacak. O iyi bir profesyonel ve sözleşme şartlarına uymak zorunda. Biliyorum Şampiyonlar Ligi oynamak istiyor bize öyle söyledi ama biz de Falcao'yu bırakmayacağız çünkü onun kalmasını istiyoruz.
images (21).webp

Herkes Falcao icin yangin yapiyor da, yarin hoca cikip soylese Falcao konusunda rakamlar bizi asti, zorladik ama FFP'den dolayi Monaco'nun istedigi parayi vermemeyi tercih ettik.

Tepkileri merak ediyorum.

Apo'nun 99% aciklamasi ne kadar yanlis ise, taraftarin da her transfere karismasi yanlis benim gozumde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt