Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celil gidiyordur ve belki Yunus veya Atalay sözlesmesini uzatmistir. Yada Yunus satilmistirm

Denizli maçındaki gibi bir Diagne ile şampiyonluk zor. Falcao olmayacaksa ve Diagne kalacaksa o salak salak hareketlerini ve triplerini bir kenara bırakacak ve adam gibi mücadele edecek. Bir kaç iyi oyun ve golden sonra taraftarla bir şekilde barışır zaten.

Falcao açıklansa birazdan bu Rodop size sürpriz olsun diye olumsuz konuştum diyecek bir tipe benziyor.

Falcao gelir gelmez bilemem ama her ne olursa olsun bu Abdurrahim bir daha hiçbir transfere müdahil olmasın. Bu kadar beceriksiz yönetim olmaz. Bu kaçıncı saçmalıkları unuttum artık. Alan ile başlayıp, Banega ve Falcao ile rezillikte zirve yaptılar. Koskoca Galatasaray'ı Abdurrahim ve türevleri yönetmemeli bu kadar net.

ECgR2pfXsAAX0io
Henry adeta "Hayaller Galatasaray, hayatlar Monaco" der gibi bakmis.

Bugün gelmeyen kap artık gelir mi?
Benim az olan umudum bitmek üzere.

Denizli maçındaki gibi bir Diagne ile şampiyonluk zor. Falcao olmayacaksa ve Diagne kalacaksa o salak salak hareketlerini ve triplerini bir kenara bırakacak ve adam gibi mücadele edecek. Bir kaç iyi oyun ve golden sonra taraftarla bir şekilde barışır zaten.
bedava sturridge TS
bedava welbeck WATFORDa kaptirirsan aglamicaksin!!!

sakat makat demeyin bunlar ömür boyu yatalak degiller illaki kendilerine gelirler!!! kaliteleri zaten tartisilmaz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt