Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amatör yonetim amatör Scout ekibi hepsi rezil. Drogba ve Sneijder bir an evvel gelmelidir transferler için.

Diagne 5 gol
Babel 6 gol
Feghouli 7 gol
Emre 2 gol
Adem 1 gol
Jimmy 1 gol
Belhanda 2 gol

Atacaklari max bu

Onyekuru muzda yok kim atcak lan bu golleri
Nasıl muz yok la.
1566405229692.webp

işini doğru düzgün yap diye şu gereksiz muhabirlere yüklenmek yerine transfer işini yürütmekle yetkilendirmiş kişilere baskı uygulamak daha doğru olur. onlar yapmıyor transferi, transferin bu kadar gecikmesinin ve şu dönemin 3/2'lik bölümünde gündem oluşunun sorumlusu yönetimdir

Burdaki bazı arkadaşlardan özür dilerim..

Diagne ye ben laf derken bana çok kızıp laf demişlerdi..kendi elimizle futbolcumuzun değerini düşürüyoruz diye

Adam laf sokmakta haklı demişlerdi bende ne yalan söyleyeyim inadına yazdıklarını gıcıklığına yazdıklarını düşünüyordum..

Özür dilerim..siz haklıydınız.. ben şu saatten sonra futbolcumuzu nasıl kazanırız onun derdine düşecem..

Nihayetinde 30 gol atmış bi adamı kendi salaklığımızla çöp ilan ettik dünyaya..

transferle ilgillenen ahmet bulut bile 3-5 gün, 1 hafta sonra, hafta başı vs dedikten sonra hala gelmiyorsa sıkıntı bizim yönetimde.

ben boyle isin :)

Geldi gelecek takip etti edildi su bu ama sonuc

Moderatör tarafında düzenlendi:
bjk nkoudou'yu 4.5'a alıyor iyi transfer ama kimi sattı ki bunlar

Zeki Uzundurukan: Gördüğüm kadarıyla büyük bir sinir harbi söz konusu bana da küfür ediyorlar ama yapmayın arkadaşlar. Falcao transferi bitti Petrov bugün hikaye anlattı. Sözleşme kasada diyorum size. Transferin olmaması durumunda büyük tazminat var işin ucunda. Bu işin geri dönüşü yok yarını yada cumayı bekleyin.

Ne bekleniyormuş peki? Madem Monaco ile anlaşıldı, Falcao ile anlaşıldı, menajerlerle anlaşıldı. Anlaşıldı da anlaşıldı. Eee... Transferin açıklanması için ne bekleniyor? Petrov imzayı attıktan sonra vaz mı geçti yani? Mal mı bu adam? Bilmiyor mu başına gelecekleri? “Ben imzayı attım ama şimdi göndermiyorum, vazgeçtim, hadi bakalım alın da görelim” mi diyor şımarık çocuk gibi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt