Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sturridge takilmiyordu ffp’ye.
Satmayı da bilmiyor almayı da saftirikler

Falcao ile uğraşmaktan rezil ettiler güzelin transfer dönemini. Açıkça söyleyeyim. Falcao ve diagne muhabbetleri olmasa iyi isimler aldılar. Ama o kadar sacmaladilarki başkan,apo bu kadar dillendirilmez. Düşünün apo ya kiziyoruz ama başkan ne yapıyor. Taraftar gelecekmi diye soruyor, sence gelecekmi diye siritiyor. Gelsede gelmese de taraftara yapılan bildiğin işkence bu. Sonra takıma sovuyoruz iyi oynamıyor diye.

Sen adama zamanında oyuncu alma, olanlarda rezil oynarsa teknik ekipte gevşeklik yaparsa. Bu sene taraftar dan ne bekliyorsunuz.

Bu taraftar inandığı zaman , antrenman için bile 45000 yapar. Ama bu kadar saçma işleri yapan yönetim olursa, takım da geri gidiyorsa öyle destek beklemesin hatta geri teper

Ya o değil de transfer olaylarını çok zor bir şeymiş gibi gösteriyor bizim yönetim. Diğer kulüpler tak, tak diye yapıyor. Onu da geçtim Seri ve Nzonzi’de biz de tak tak diye açıkladık. Ama bizde santrafor bölgesine transfer gerçekleşmiyor Gomis sonrası. Çok ilginç. Diğer bütün mevkilere transfer oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomisin lanetimi dolasiyor ustumuzde yoksa??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt