Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao ısı yalan oldu mitroğlu gtti
bi cagne var onunla bilikte bonus saclı cocuk oynar belki onu kazanırız.
napalım sağlık olsun gecen sene bunalrda yoktu

Diagne'nin yanına 2. bir forvet alalım lan bari Falcao'yu geçtim yok mu şöyle kelepir uygun bir forvet.

Bu vesileyle Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerini sevgi, saygi ve minnetle analim.
Zamanında anlamadık herkese çok kolay geldi ama bu iki adam şu falcao'dan daha zordu helal olsun diyorum işin ustası başka oluyor.

Zulfo aga bu iş yattı demeden inanmam

Düşensenize Monaco yöneticisi bizimle diyor,
Bizim yönetim hicbisey açıklama yapamıyor. Bu mu %99 bitmiş, içimiz rahat olsun.

Bizim yöneticiler niye bir başka kulübe cevap veremiyor. Ortaya laf atıp konusulsun diyor. Bence ayip ama....

Bencede bu arada diagne satıldı hoca forvet gelmeden göndermiyor haklıda baksanıza 2 aydır bi adamı getiremediler .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

falcao ısı yalan oldu mitroğlu gtti
bi cagne var onunla bilikte bonus saclı cocuk oynar belki onu kazanırız.
napalım sağlık olsun gecen sene bunalrda yoktu
gecen senden daha kötü takim, sansa feghouli arti onye biseyler bireysel yaptilar basakinda aptalca puan kaybetmesiyle sampiyon olduk, tamamen bir rastlantiydi dogruya dogru simdi!

C2zwxf5XgAEq9LW.jpg

Şu sosyal medya cıktı herkes kendini bir şey sanıyor. Abdürrahim albayrak oğullarına bile bilgi varmıyordur ben size diyim

radamel falcao'yla ilgili ilk haber 45 gün önce çıkmış. o gün yürümeye başlasa adam istanbula gelip geri dönmüştü amk

Adamlar kendi kendine falcao ismini çıkardılar takım zaten şampiyon seri nzonzi ile felan taraftar fit ourdu kendi kendilerini yaktılar ben hayatımda bu kadar amatör ve beceriksiz yönetim görmedim 😊

Sneijder ve Drogba'yı getiren yönetici başkandan allah razı olsun. Bir yıldız transferinin nasıl yapılması gerektiğini bize zamanında göstermişlerdi.
Bu abdurrahimin içine girdiği transferler ya fiyasko oluyor ya kazık yiyoruz. Bu adam transferler işlerine 10 metre bile yaklaşmamali.gitsin sadece floryayla uğraşsın

ailene, sana gitmen icin ana avrat düz giden taraftar icin sen olsan totonu kipirdatirmisin??
cagne bu saatden sonra kalirsa sampiyonluk hayal!

nasil hayal oluyor kardes

babel
emre mor
nzonzi
seri
luyin
marcao
29. haftada sampyionluk moduna giren muslera

gibi topcular var

diagne var diye bunlar hepsi 5 kurus etmeyen ontiverolar mi oluyor? biz gecen sezon diagneyle sampyon olmadik mi???

?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt