Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak geçen yıl '' 2 forvet alacağız dedi.
''tek bir forvet bile alamayıp eren ile s.ligi gruplarına çıkıp tarihimizin en kolay grubunda rezil olduk..
Devre arası alan carvalho işi 1 ay uzadı en sonunda dugun dernek çin e gitti eli bos döndü ve hava alanındaki o tarihi konuşmasını yaptı..
Şimdi de falcao için gitti,foto çekildi ve bir şekilde medyaya düştü fotoğraf,üstüne denizli maçından sonra ''taraftar yüzde 99 rahat olsun.'' dedi falcao işi için..

Bakin bu 1 sadece 1 sene içinde yapılan işler.. Falcao işi bu kadar uzadiktan sonra olmazsa hem psikolojik olarak kötü olur hem de şampiyonlar liginde yine duman olmamız garanti bir hal alır..

Kimse kusura bakmasın falcao işi olmazsa albayrak görevinden istifa etmelidir.Yok 6 sezonda 6 şampiyonluk falan bu işlere kimse bakmaz..

Fatih terim kulübün yaşayan en büyük efsanesi şu an 8 sezonda 7 şampiyonluk kazandırdı ama bu allah korusun bu sezon kötü geçse,üstüne bir sonraki sezon da kötü gitse o bile zor kalır..Albayrak ne ki..

Rodop telegol muhabiri idi.Şimdi durustluk timsali olmuş ama van persie uçakta geliyor lafını hatırlıyorum ben

IMG_7231.gif

Bende katildim tayfaya. Yola ciktik geliyoruz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yillardir pires uçakta muhabbetini sonra,%99 iş bitti muhabbeti yıllarca yaparız.

Gençler burası eskiden pires uçakta idi.:-)

Bu gidisle son gün Mevlüt Erding gelecek galiba. H.O.

Ulan al murici cekil kösene ne olay ariyorsun. Falcao neyimize bizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt