Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.704
- 3.718
- 698
Sanmıyorum Diagne 10 milyona bile olsa satarız mantığı bu benceMitro da böyle bi yola gittiğimize göre Diagne kesin kalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum Diagne 10 milyona bile olsa satarız mantığı bu benceMitro da böyle bi yola gittiğimize göre Diagne kesin kalmış.
1 yıllık hakkı bizde sonuçtaUlan benim anlamadığım bize kiralık gelen adamı biz nasıl geri kiralıyoruz
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kiralık sözleşmemizi belirli bir ücret karşılığı feshediyoruz bir nevi devir gibi.kiralık aldığımız oyuncuyu nasıl başka takıma kiralayabiliyoruz
kiralık aldığımız oyuncuyu nasıl başka takıma kiralayabiliyoruz
Yolu açık olsun. Sabaha döner....@SuleymanRodop
·
41sn
Son olarak diğer 2 genci de yazayım ve sizinle vedalaşayım.. 1-Birkan vatansever 2-doğancan davas Not bir müddet bu mecradan haber paylaşmasam iyi olacak. Hoşça kalın..
Hahahahaha Mustafa Cengiz acilen yarın Monaco’ya uçan videosu görüp arka fona Kurtlar Vadisi şarkısı eklenmeli video lazım... Tam şu an...Kura günü gidip alırız Falcao'yu..![]()
Ahmet Gürleyen diyorlar
Bir şey bilmiyorRodop ne derse o!
Tek takip ettiğim dayı helal olsun![]()
@SuleymanRodop
·
41sn
Son olarak diğer 2 genci de yazayım ve sizinle vedalaşayım.. 1-Birkan vatansever 2-doğancan davas Not bir müddet bu mecradan haber paylaşmasam iyi olacak. Hoşça kalın..
Görüşmelere başlandığı belirtilmeden bunu yapamazlar ?Olumsuz sonuclanmistir kapi atarsaniz var ya
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi