Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
İyiydi bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem romantizme hem erotizme boğmak isteyeceğim bir dişi kişi.Romantizme boğmak isteyeceğim bir dişi...
Ya bu monaco oyuncu alacak falcaoyu salacak muhabbeti ilk çıktığında sormuştum transfer dönemi sonunda alamadık vermiyoruz kardeşim derlerse ne olacak diye. Olay çok aptalca yerlere gidiyor artık her dönem sadece bir hedef belirleyip onun peşinden koşuyoruz, dünyada böyle bişey yok bu aptal işten vazgeçsinler
reis golcao diye bilinçli mi yazdın bilmiyorum fakat istemeden bi akım başlatmış olabilirsin.Isin garip tarafi golcao adamlarin oyuncusu ve sozlesmesi var ,monaco kanadi bence herseyi duzgun yapiyor,isminden dolayi bondervis istemeleride dogal.
Biz ne demeye almis gibi davrandik bu adami onu anlamiyorum ,oyuncuyla anlasmis olman yetmiyor neticede,her sekilde yonetici basiretsizligi bu
Ne diyon abi bi dur simdiBeşiktaş Esports'un kadın LoL ve erkek PUBG oyuncuları, Mart ayından beri para alamadıklarını duyurdu.
Isin garip tarafi golcao adamlarin oyuncusu ve sozlesmesi var ,monaco kanadi bence herseyi duzgun yapiyor,isminden dolayi bondervis istemeleride dogal.
Biz ne demeye almis gibi davrandik bu adami onu anlamiyorum ,oyuncuyla anlasmis olman yetmiyor neticede,her sekilde yonetici basiretsizligi bu
Mağara da mı yaşıyorsun la?Ateistler bunuda aciklasin bu nasil bir insan bu insansa biz neyiz
sıradan bı kız dısarda tonlarcaAteistler bunuda aciklasin bu nasil bir insan bu insansa biz neyiz
emre mor da da aynı haltı yedik. bi şekilde alehimize iş yapmayı başarıyoruzKulübüyle anlaşmadan oyuncu ile anlaşmanın sonuçları bunlar hep. Yaz sezonunda sözleşmesi yüzünden elinden çıkarmak istedikleri adama zorla bonservis ücreti ödetecek sayın Albayrak. Her ne kadar çok sevsem de transfer işlerine girmemesi gerek. Bonservis ödenirse Altur'u sponsor yapsın kendisi ödesin o bonservisi. Hayır Monaco şikayet etse fotoğrafları da sunarak, benden izin almadan görüşüldü diye. Nasıl bir bahane sunacaksın UEFA'ya.
Gerildik falan bugün ama haklısınız, çok yanlış yönettikleri aşikar.
emre mor da da aynı haltı yedik. bi şekilde alehimize iş yapmayı başarıyoruz
Satılmış kulüp başkanlarıyla görüşmek fenerin işi.Biz boyunlarında tasma olmayan kulüplerle görüşürüz renkdaşım.Şu içine tükürdüğümün transfer olaylarında zaten Fenerbahçe her zaman bu yönden kazanıyor. Gidip oyuncuyla görüşmüyor. İlk önce kulübüyle anlaşıyor. Mehmet Topuz Beşiktaş'la anlaştı da ne oldu, Vedat bizimle anlaştı da ne oldu? Kulüple anlaşman gerek önce. Şunu bir öğrenemedik kulüp olarak. Yönetimler değişiyor, başkanlar, teknik direktörler, transfer işleriyle uğraşanlar, hepsi değişiyor ama hala Fener yine ilk kulüple anlaşıyor, biz yine ilk oyuncuyla anlaşıyoruz. Doğru olanı onların yaptığı, bunu bir türlü idrak edemiyoruz.