Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco Icardi'yi de alacak büyük ihtimal onun gelişini bekliyorlar.

1566473919294.webp

Arkadaşın dediği gibi batshuayi olabilir hatta iki sene bedelsiz bile kiralanabilir şayet bu kadar dar bir rotasyona sahip chelseade bile kadroya giremiyorsa orda bir iş var.

Falcao gelmiyorsa aynı kalitede bir isim getirsinler ya da biz beceremedik deyip istifa etsinler. Madem sorun var o fotoğraflar o açıklamalar neydi bu taraftara yazık yine forvetsiz oynayacağız o cagneden zerre ümidi yok kimsenin. Bir kere taraftarla bağlar tamamen kopuk burada da yönetimin büyük hatası var yapamıyorlarsa gitsinler bu klübü hak ettiği şekilde yönetecekler gelsin.

Terim olmasa hangi biri kalacaktı yönetimde? 2 sene şampiyonluk herkesi susturuyor beni dahil. Yaptıkları icraatları sayamadık çünkü yok. Yapılması gereken bi ton iş var daha adım atılmadı. Transferde ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir tek taraftar arkalarındaydı onuda kaybettiler. Lise şimdi indirir işte bu yönetimi. Bu kadar kafasız bir yönetim olamaz.

Yav diyelim ki adam kuş.
Son 2 sene Terim olmasa şampiyon olamazdık ne demek ya ?
Geçen sene tamamen şansa şampiyon olduk. 69 puanlı şampiyon mu olur normalde ?
İlla ki elinde çok çok iyi oyuncular mı olması lazım şampiyonluk için ?
Dünkü Oly kadrosuya bizim kadro değerini karşılaştırın isterseniz. Çok daha fazlayız. Krasnodar’ı sahaya gömdüler.
Ve o Krasnodar’a karşı 10 maç yapsak 1 tane kazanabiliriz belki.
Bizden çok daha düşük seviyedeki takımlar gayet güzel top oynarken, neden biz biraz olsun top oynamıyoruz ? Neden bunu sormaya korkuyorsunuz? İyi futbol izlemek hakkımız değil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pirlo der susarım. Kabul edicez işte bu taraftar degılmıydı canaydın donemı ft ye ıstıfa dıye bagıran. Adamcılıga gerek yok. oyun planı konusunda ft ıyı bı hoca degıl.

Ama adam kazanma,futbolcu psikolojisi, ligin dinamiklerine yön verme bakımından bu anlamsız ligde bize lazım. Çünkü bu ligde futbol değil psikoloji kazanıyor.

Ama avrupada beklentiye gerek yok

Icardi'nin esi Monaco haberlerini yalanladi. Monaco'nun asil hedefi M. Diaz ama Real Madrid birakir mi bilemem.

istesek chelsea ikna olursa batsuayi bize gelir bence hem sampiyonlar ligi hemde yanlıs hatırlamıyorsam adamın bir halı saha macında bizim formayı giymişliği var belli ki bize sempatisi var

Biraz araştırdım da transfer yasakları olduğu için kiralamayı düşünmüyorlarmış sanırım. Form kazanması için U23'e gönderilmiş diyorlar.

Ben monaco olsam ben de vermem falcaoyu
1)geçen sene g.tü zor kurtarmışım
2)lige elek gibi başlamışım
3)en iyi oyuncum
4)bir senelik daha sözleşmesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt