Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün kesin bir dille bugün kap beklemeyin yarın 19:05 diyodun ve hatta diyodun ki görmeyen foruma yeni giren arkadaşlar Falcao yarın 19:05 kesin kap geliyo. Şimdi bir izahat bile yapmadan TRT kolpacı diye yorum yazıyorsun. Normalde bu kadar net yazmazdım birşey duymuşsundur duyduğunu paylaşmışsınız ama yalan çıkmıştır. O kadar özgüvenle yazdın ki ve şuan tek kelime açıklama yapmadan pişkin pişkin millete kolpacı demen battı resmen bana. Herkesten özür dilemen gerektiğini düşünüyorum. Ya şöyleydi böyleydi benim ne suçum var diyerek mazeretlere sığınmakta tercihin olabilir tabi ben kabul etmesem de saygı duyarım.

Eski mesajlarına baktım. Çarşamba Kap demiş.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

diger türk takimlara transfer yapmasin

Falcao gelse bile bu saatten sonra ıstemıyorum!!
images (16).webp

Nevzattan önce yarın kap diyen var mı ben görmedim eğer doğru olursa ilk o verdi ali naci seten uykuda

O kadar iyi yönetiliyor ki oyunculara kamp parası odetip,forma satın almaları isteniyor.Sosa'ya senelik 4.5 milyon euro vermek mi iyi yonetilmek?

Paşa, dersen anlarım.
Ellerindeki çöp oyuncuları bize çok iyi paraya kitliyorlar.

Oynattıkları gencleri &.Ödedikleri transfere bak olm

Nwakame Sarı gibi topçulara az para.ödediler, Parmak Türkmen Abdulkadir gibi yetenekleri oynuyor

Benim bildiğim nkoudou okadar etkili bi oyuncu değil bazıları ne abartmış. Biz alsak küfrederdiniz

TuttoMercato , Nevzat , Zeki , Schira , Pedulla hepsi Perşembe gelecek diyor yarın büyük günnnnnnnnnnnnnnnnn , KAP açıklamasını oyuncu gelmeden 1 gün önce yapıyoruz yangın çıkacak gibi.

Oynattıkları gencleri &.Ödedikleri transfere bak olm

Nwakame Sarı gibi topçulara az para.ödediler, Parmak Türkmen Abdulkadir gibi yetenekleri oynuyor
Sanslarina 2 tane genç çıktı ve transfer cezası aldıkları için mecburiyetten oynatmak zorunda kaldılar.bizim ozan gibi.

Yaptıkları en akıllıca şey buraktan kurtulmakti.

Nzonzinin yanına atalayı koyup parlatabiliriz . Belhandanın deplasmanda oynadıgı oyundan cok cok iyi oynar bence . 3 tane şamp ligi oynsdın piyasada yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gençler duyum var toplanın wow oynarkene nizipli27 nickli mustafa cengiz başkanımızın çarını gördüm fırsat bu fırsat sordum tabi falcao gelecekmi başkanım diye Cengiz başkan önce saçma bi random attı sonra ise Müsterih olunuz dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt