- 26 Kasım 2012
- 185.632
- 258.407
- 5.998
PSV bize niye öldüyor diye sorarlar.
hm.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSV bize niye öldüyor diye sorarlar.
Falcao gelirse şu an 14 yabancı var takımda
Diagne kalırsa
Beklerden en azından birini değiştirip yedek stoper ve orta saha takviyeleri yapmalıyız
Ama FFP dengesini kimle kuracağız bilmiyorum
Onların vizyonsuz olması yaptıklarının yanlış olduğu, bizimkinin doğru olduğu anlamına gelmez. İlk önce kulüple anlaşılır. Yoksa Alan, Pato, Falcao olaylarındaki gibi alırsın eline. Sen istediğin kadar oyuncuyla anlaş. Eğer Sneijder gibi kadro dışı değilse, Drogba gibi maaşını alamadığı için serbest kalma maddesi devreye girmiyorsa alamazsın oyuncuyu. Sonra da fellik fellik adam ararsın son 10 gün.Bu yuzden fener cogu zaman high class oyuncu transfer etmiyor/edemiyor. Hicbir takim elindeki kaliteli oyuncuyu bu bizdeki finansal dar bogazda ucuza birakmaz.
Bizim taktigimiz sıkıntılı olsada bazen efektif oluyor. Evvela oyuncuyu ikna ediyoruz ki, oyuncu kendi takimina karsi tavir almaya basliyor. Buda elimizi guclendiriyor ve buyuk transferlerdr nispeten sansimiz artiyor.
Zaten etik yonunden hicbir satilmasi olasi olmayan oyuncuya sulanmak olmaz. Bu yuzden kontrati bitmeye yakin oyunculara sulaniyoruzki takimi daha kolay birakmaya razi olsun
Adam geçen haftaki maç öncesi ayak bileğini burktu sadece. Sen de adamın çapraz bağını koparttın hemen.Dün tweet'ir da bir video vardı.
Falcao çocuklarını gezdirmeye çıkmıştı ve sol ayağı üzerine tam basamiyordu.
Büyük ihtimal adam sakat ve sağlık testi için zaman geçiriyorlar.Yoksa başka bişey kimsenin aklına gelmiyor.satacak olan şimdiye kadar satardi.2 forvet aldılar hala satmiyorlarsa başka bir nedeni olamaz.
Umarım van persie gibi bile bile sakat adam almayız.
Falcaounun serbest kalma.maddesi yok ku soyle 3 veya 4 versek sozlesmesini feshetse
Falcao Bey kaplan kardeşten fena tırsıyor kafesteyken bile diğer fotoğraf çektiren kız rahat Falcao Bey'in hayatı film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyor olmalı .
Oyuncunun Fesih hakki yok mu diyorum eger 3 ve ya 4 m.euroysa oyuncuya verelim tek tarafli fest ettsin .Nasil fifalik olacak ozaman?Kime veriyon renkdas?
Monaco birakmazsa oyuncu FIFAlik olabilir tek tarafli olursa
Devre arasında oyuncu satışı yapılabilir. Çin'de transfer dönemi açılıyor o aralar bildiğim kadarıyla. Arabistan da var zaten. İlla birileri gönderilir o sıkıntı değil. Yeter ki en fazla 4-5 milyon euro civarında gezsin FFP açığımız.Falcao gelirse şu an 14 yabancı var takımda
Diagne kalırsa
Beklerden en azından birini değiştirip yedek stoper ve orta saha takviyeleri yapmalıyız
Ama FFP dengesini kimle kuracağız bilmiyorum
Sakatlık sorunu felan yok kariyerinde 1 defa ciddi sakatlık geçirdi onu da atlattı 3 yıldır fişek gibi oynuyor monaco da hersene 20 üstü golü var van persie ocaktan temmuza fb ye gelene kadar maç oynamamıştı..Dün tweet'ir da bir video vardı.
Falcao çocuklarını gezdirmeye çıkmıştı ve sol ayağı üzerine tam basamiyordu.
Büyük ihtimal adam sakat ve sağlık testi için zaman geçiriyorlar.Yoksa başka bişey kimsenin aklına gelmiyor.satacak olan şimdiye kadar satardi.2 forvet aldılar hala satmiyorlarsa başka bir nedeni olamaz.
Umarım van persie gibi bile bile sakat adam almayız.
Oyuncunun Fesih hakki yok mu diyorum eger 3 ve ya 4 m.euroysa oyuncuya verelim tek tarafli fest ettsin .Nasil fifalik olacak ozaman?
Neden? Zaten bize gelmek isteyen Falcao'yu daha da mı bize getirmek istiyorsun?Trubunlerden adama ispanyolca beste yapmak gerek diye dusunuyorum .
Yok ben anlatamadim belki sozlesme fesih bedeli okadardir diyorum yani belki koydurmustur adam son senemde bu kadar verirsem giderim diyeTek tarafliysa olmuyor. Düsünsene bir takim Luyindamayi istiyor ve biz 20 Milyon istiyoruz ama Luyindama gelip 4 milyona bizimle olan sözlesmesini fesh edebiliyor