Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Butun gsc adi gibi eminde bu Monaconun pustluk yapacagindan bunu bi Apo anlayamadi yok % 99y yok resim cekilmeler yazik vallah

tenor.gif

Falcao için Pazartesi günü bana iki kaynaktan gelen bilgiyi Çarşamba KAP , Perşembe istanbula gelecek şeklinde paylaştım.
Barış kesin bitti bilgisl verdi demiş. Kesin bilgi diye bir şey mi var. Başkan bile KAP açıklmasını bekleyin diyor 20 gün sonra geliyor. Ahmet Bulut 1. ağız
Pazartesi Monaco oyuncu alır hafta içi netleşir diyor Apo %99 iş bitti diyor. Onlar bile yanılabildiği kaygan bir zemindir transfer meselesi ve biten bişey olmayabiliyor. Transferi ben mi yapıyorum ki ben kesin bitti diyeyim. Ben sadece bana gelen bilgiyi paylaşıyorum. Kendimi lüzumsuz sorumluluk altına sokmayacağım. Transferin neden uzadığını neden ertelenmek zorunda kalındığını ben yine aynı kaynaklardan öğrendim. Ama bundan sonra kesinlikle hiç bir bilgi paylaşmıyorum. Ama şunu söyliyeyim benim inanmadığım hiç bir bilgiyi paylaşmadım.
Sana özel değil herkes için yorumum bu. Kaynağını paylaşmak istemeyen duyum paylaşıp insanları ümitlendirmesin. En ümitlenmiyorum diyen bile burda tersini söylese bile acaba diyor beklentiye giriyor. Abdurrahimin yüzde 99 dediği yerde kaynak da kendisini gizlemesine gerek yok ha gizliyorsa Abdurrahim gibi kulubün aleyhine çalışıp gizli kalmadı gereken bilgiyi sızdırılıyordur ki asıl onların afişe edilmesi gerek. Ndonzi 2 günde biten transfer değil Eminim evveliyatı var. Sorun değil biz geç duyalım ama gelsin yeter ki. Kaynağı Ertem olanın paylaşımına bile ses etmiyorum en azından kaynak belli kendimizce biliyoruz çöp duyum olduğunu. Ama kaynağımı açıklayamam diyen adamın gizi beni deli ediyor. Çünkü uyduruyor mu gerçek mi bilmiyorsun.

monaco: vallah forvet alınca bırakacaz.

Simeone Zaza ligimizin içinden geçer kiralamak da çok zor değil neden düşünülmez ?

Aciz yönetim aciz takımı da kendi gibi yaptı, çekileceksin arkadaşım şu transferden işler bu aşamaya gelmeden hala sümüklü gibi kapıda bekliyorlar olm hiç mi akıllanmaz bir insan topluluğu ya insanı çıldırtıyorlar bu kadar mı zayıf yav karar alma mekanizmanız boşu boşuna her sezona kriz yaratak giriyor andaval sürüsü

Beyler bu saatten sonra ya falcao gelir ya da kimse gelmez. Kaldı ki gelmemesi daha hayırlı eğer falcao gelmezse.Bence yönetim nasılsa diagne var diye rahat.Falcaoyu alamazsak bile diagne var diyorlar.B planı falan yok.

Duyumcu listesine bir de gümrük çalışanını eklemenizi rica edecegim
IMG_20190822_171725.webp

Tek tarafliysa olmuyor. Düsünsene bir takim Luyindamayi istiyor ve biz 20 Milyon istiyoruz ama Luyindama gelip 4 milyona bizimle olan sözlesmesini fesh edebiliyor

Sabriyi almıyoruz Falcao gibi bir ismin 3-4m serbest kalma maddesi olamaz. Maaşı yüksek olmasa ve sözleşmesinin son senesi olmasa bonservisi çok daha fazla olurdu şuan.

Edit: Yanlış alıntı

@Semih Çiğdem

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt