- 12 Ocak 2013
- 50.959
- 60.386
- 4.323
Reyz onların forumu olsa ne olur 3-4 kişi takılıyordurMonaco taraftar forumuna operasyon düzenleme vakti gelmiştir. GSC’yi meydanlara davet ediyorum. Hazırlıklarımızı yapıp gidip basalım forumlarını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyz onların forumu olsa ne olur 3-4 kişi takılıyordurMonaco taraftar forumuna operasyon düzenleme vakti gelmiştir. GSC’yi meydanlara davet ediyorum. Hazırlıklarımızı yapıp gidip basalım forumlarını.
Sadece ÖZCİMBOMlulardan olusan özel bi ekiple operasyona katılma izni istiyorumMonaco taraftar forumuna operasyon düzenleme vakti gelmiştir. GSC’yi meydanlara davet ediyorum. Hazırlıklarımızı yapıp gidip basalım forumlarını.
Reyz onların forumu olsa ne olur 3-4 kişi takılıyordur![]()
Bir admin,iki moderatör bi de yorumlara ilk sayfa yazan üyesi vardır tamam işte.Reyz onların forumu olsa ne olur 3-4 kişi takılıyordur![]()
Sadece ÖZCİMBOMlulardan olusan özel bi ekiple operasyona katılma izni istiyorum
Kolombiya Gazetesi
"Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Falcao özel uçakla gider" demiş Petrov.
Çeviriden pek emin değilim.
Asmfoot Forum, le forum de l'AS Monaco FCBanada bi üyelik ayarlayında gidip karıştaralım. Monaconun piçleri yıldıramaz bizleri deriz
bin galatasaraylı on bin monacoluyu yok eder400 monako taraftarinin fisini cekelim
Doruk bulmuştu hatta üye olmuştu çağıralım @Doruk Ata TANRIVERDİAraştır paylaş benimle. Kinlendim koyuklara gidip basalım
Amirim izin verin bi yumruğumla öldüreyimMonaco taraftar forumuna operasyon düzenleme vakti gelmiştir. GSC’yi meydanlara davet ediyorum. Hazırlıklarımızı yapıp gidip basalım forumlarını.
Ben varım.Monaco taraftar forumuna operasyon düzenleme vakti gelmiştir. GSC’yi meydanlara davet ediyorum. Hazırlıklarımızı yapıp gidip basalım forumlarını.
Monaco taraftar forumuna operasyon düzenleme vakti gelmiştir. GSC’yi meydanlara davet ediyorum. Hazırlıklarımızı yapıp gidip basalım forumlarını.
Uzak gözlükleri taktım gözcülük bendeSadece ÖZCİMBOMlulardan olusan özel bi ekiple operasyona katılma izni istiyorum