Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmaz. Falcao gelip 35 gol 15 asist oynamayacak tank almıyoruz. Evet hepsinden kaliteli bir isim ama bu oyuncular da oldukça kaliteli oyuncular Aboubakar yahut Cenk yedek olur çok iyi . Zaza ya da Batshuayi de as olarak harika işler yaparlar .
Hedef lig ve championlar liginden 3cü olup avrupa kupalarina katilmaksa baya etkilli isimler olur ama cenk ve zaza slimani gibi olur . Batshuayi Aboubakar iyi oyuncular ama hedef yüksektecek oyuncu degil

Belge olayı derken? Bugün takip edemedim pek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Monaco formundan gelenlerdenim. :asd:

musapaydinli 0
musapaydinli

Posté(e) il y a 1 minute
Sizin Ben ANANIZI AVRADINIZ, Soyunuzu Sopunuzu, YEDI SÜLALENIZIN Amina koyayim. Amk salyangozlar. Alayinizin Analarini, bacilarinin amlarina domatesleri sikistirip sike sike salca yapsinlar, amlarina smac bastigimin fransiz picleri.

SALIN LAN FALCAOYU Allahin spastikleri. Analariniza zipladigimin pic kurulari. 6222 yok degil mi sizde, ananizin amlarina 6222 yapistirdigimin pic kurulari. gelelim o rus keline. O nun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amk. Bu kadar forvetleri anasinin amina mi sokacak götlalesi? soktugumun taraftari olmayan kulübü. Analarini ayagimla fisten ettigimin. Ananizin, bacinizin amlarina salatalik sokup vibratör olarak kullandigimin yavsaklari. BIRAKIN LAN FALCAOYU bize ibneler.

:asd:

Fransizcasini mi istiyorsunuz amlarina sarap sisesi soktugumun yavsaklari
Bu ne lan?Gözümden yaş geldi. :asd:

Hatunun yanına geldik ve el aliskanligi olsa gerek onun yanında kisa foruma baktım falcao geldimi diye. Hatun haliyle sordu neye bakiyorsun diye. Dedim foruma girdim Falcao haberi icin.
Bilen bilir: kiz milleti cok kiskanc olur ve durumda ekrani gormek ister yanlis yerlere bakıyormuyum diye. Telefonu verdim hatuna buyuk özgüven ile.

Sonuc.. Musabin monacolularin amina domates basıp salça yapmasi

2.webp

BARI orijinaline like atin lan

Olaya bak bizim Doruk Ata ile Everton forumlarına yaptığımız nezih ziyaret nerede (Bir rdaşımız daha vardı adını aklıma gelmedi şuan kusura bakmasın :s)

Nerede bu küfür show
en guzel hatunlar baslıgında kayboldum saldırmak bahane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt