Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
slimani iyi transfer yazan kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamdır sağol renkdaş ben şimdilik burdan devam edeyim o zamanPmi gördüm, sabah dönüş yapıcam pcde değilim dostum
Hedef lig ve championlar liginden 3cü olup avrupa kupalarina katilmaksa baya etkilli isimler olur ama cenk ve zaza slimani gibi olur . Batshuayi Aboubakar iyi oyuncular ama hedef yüksektecek oyuncu degilOlmaz. Falcao gelip 35 gol 15 asist oynamayacak tank almıyoruz. Evet hepsinden kaliteli bir isim ama bu oyuncular da oldukça kaliteli oyuncular Aboubakar yahut Cenk yedek olur çok iyi . Zaza ya da Batshuayi de as olarak harika işler yaparlar .
Peki bol bol psg marsilya öven kendi adaşını buldun mu Berkay?

Bu ne lan?Gözümden yaş geldi.Monaco formundan gelenlerdenim.
musapaydinli 0
musapaydinli
Posté(e) il y a 1 minute
Sizin Ben ANANIZI AVRADINIZ, Soyunuzu Sopunuzu, YEDI SÜLALENIZIN Amina koyayim. Amk salyangozlar. Alayinizin Analarini, bacilarinin amlarina domatesleri sikistirip sike sike salca yapsinlar, amlarina smac bastigimin fransiz picleri.
SALIN LAN FALCAOYU Allahin spastikleri. Analariniza zipladigimin pic kurulari. 6222 yok degil mi sizde, ananizin amlarina 6222 yapistirdigimin pic kurulari. gelelim o rus keline. O nun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amk. Bu kadar forvetleri anasinin amina mi sokacak götlalesi? soktugumun taraftari olmayan kulübü. Analarini ayagimla fisten ettigimin. Ananizin, bacinizin amlarina salatalik sokup vibratör olarak kullandigimin yavsaklari. BIRAKIN LAN FALCAOYU bize ibneler.
Fransizcasini mi istiyorsunuz amlarina sarap sisesi soktugumun yavsaklari

adam döner ustası sandı beni elde ekmek bıçağını görünce@Berkay Saraçoğlu seninkine de fransizca cevap verdim döneri yollayan laleye
Evet üyeliğimi açtım ben ÖZCİMBOMluları görelim
Ahahahahah. Renktaş haklısın da Apo'ya güldüm. Trajikomik bir durum resmen. Adam 2. Başkan kulüpte ama adamın lafıyla Sinan Engin ve Zeki Uzundurukan'ın lafı aynı değerde. Yazık bizim taraftara da be.apo, sinan, zeki
mesele transfere dair haber ise üçü de güvenilir kaynak değil.
göster lan fener bjk övdüğüm 1 tane postPeki bol bol psg marsilya öven kendi adaşını buldun mu Berkay?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en guzel hatunlar baslıgında kayboldum saldırmak bahaneOlaya bak bizim Doruk Ata ile Everton forumlarına yaptığımız nezih ziyaret nerede (Bir rdaşımız daha vardı adını aklıma gelmedi şuan kusura bakmasın :s)
Nerede bu küfür show