Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne haberlerinde pazar günü uçacak falan diye yok türkçe değil ingilizce çevirin haberleri.

Al Shabab'ın elinen aldı Al Nasr da demiyorlar, Diagne daha önce Al Sbabab'da oynamıştı diye hatırlatma yapıyorlar.

D9HlVtkXUAMN-Th

Yetermi. Tüm haberi yayınlar imzalı yapmış kaynakları biz değiliz. Diagne nin daha önce özel röportaj verdiği gazate

Sabaha belli olur diagne haberleri.

arabistanda transfer sezonu 31 ağustosta bitiyor son 1 hafta onlarda diagne için atağa geçmiş olabilirler zaman azalıyor cünkü hadi insallah haber doğrudurda kurtuluruz su diagne malından

keşke diagne'den gelecek bütün parayı mariano diaz'a gömebildiğimiz bir senaryo olsaydı. bunu falcao transferinden çok daha fazla isterdim ama ben yine de falcao'nun geleceğini düşünüyorum. iş böyle olursa bu paralara çok kaliteli ve genç bir oyuncu yatırımı yapabiliriz ve yapmalıyız ama zaman dar ve yabancı kotamız dolu

Gol kralımız mı gidiyor ? Hayal ya kene gibi yapıştı herif gitmez o gitmez.

gecenin 4üne gelirken hayal kurmak serbest sonuçta. 13e bunu satsak, son anda falcao falan uğraşmayıp löpçük diye 13 milyona a kalite forvet tapusuyla alıp arkaya yaslanmak var.

bekleri değiştirelim de derdim ama bizim dedeleri kimse almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt