Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco Forumunda yazdıklarım.

Falcao’nun Galatasaray’a gitmek istemesi çok doğal. Lig şampiyonlukları yaşamak ve Şampiyonlar Liginde oynamak istiyor. Monaco’da oynadığı sürece bunları belki hiç başaramayacaktı. Ayrıca iyi para kazanacak yıllığı 5 M Eur’dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Olgun olun ve gitmesine izin verin. Monoco’nun bu Rus Başkanı olgun olmalı. Radamel 3 yıldan fazla süredir Monaco’da oynadı ve sayısız goller attı. Fakat şimdi başka bir maceraya ihtiyacı var. Kararına saygılı olun. Falcao dışında 7 tane forvetiniz var (Jovetic, Pellegri, Slimani, Onyekuru, Ben yedder, Sylla, Foster). Daha başka kaç tane forvet almanız gerekecek.

Adamın biri Fransızca cevap vermiş. Google translate kullanarak çevirdirim:

Falcao yerine Galatasaray'a gitmekten korkardım, adamlar bizi 5 ME'den çıkaramazlar ama 3 yıl boyunca ödeme yapmayı başarırlar. Kısacası herkesi yormaya başlar. Güçlü ama kulübe saygısızlık ettin. Teşekkür ederim hoşçakalın ve Türkler arasında iyi patlama. Şimdi, değiştirecek kadar güçlü bir oyuncu bulmak bize kalmıştır, çünkü transfer penceresinin 9 gün içinde sona erdiğini bilerek eşdeğeri beklemek karmaşıklaşmaktadır.

Bu gerçek mi yaa. Fatih hoca gerçekten bunlarımı düşünüyormuş. İsmail Köybaşılar, Mehmet Topal, Ömer şişmanoğlu. Eğer gerçekse Fatih hocanın artık emekliye ayrılması gerekir. Mantıklı düşünme yeteneğini kaybetmiştir.
756C1C1F-8B55-4F00-A976-327AB823421B.webp

Seten dün Bulut için Monaco da dedi.

Degildi deme iste ordaydi dün

Seten denen herifin bazı tweet derlemeleri....... Bu adamı hala baron olarak görüyorsunuz.

monci Retweetledi

İBRAHİM SETEN
@ibrahimseten

·
6 Ağu

#diagne

aston villa diagne’yi istedi..

teklifleri 10 milyon €..

g.saray 13 istedi.. pazarlık sürüyor..

İBRAHİM SETEN
@ibrahimseten

·
22 Haz

diagne —- > al nasrr..

diagne yıllık 4 milyon euro’ya anlaştı..

g.saray 16 milyon euro bonservis istedi..

al nasrr 13 verdi..

pazarlık bitmek üzere..

İBRAHİM SETEN
@ibrahimseten

·
18 Tem

medya falcao transferini çoktan bitirmiş..

yıllık 7-8 milyon €’luk maaşlar havada uçuşuyor.. ben de diyorum ki:

kimse rüya görmesin..

33’lük topçuyu bu rakamlara transfer, takımın ücret skalasını sabote etmek olur..

buna da en başta fatih terim izin vermez.. NOKTA

İBRAHİM SETEN
@ibrahimseten

·
20 Tem

al nassr yöneticileri, diagne'nin transferini bitirmek için bu geceki afrika kupası finalini tribünden takip etti..

hedefleri diagne'yi ikna etmek...

g.saray'a yapılan teklif hala 13 milyon €..

g.saray ise 15’te ısrarlı..

bu işten ekmek çıkar..

takipte kalın..

Karton Baron olur bu adamdan anca :)

Süleyman Rodop: Fatih hocanın yerli kontenjanından almak istediği oyuncular Semih Kaya, Mevlüt Erdinç. Atınç Nukan, Mehmet Topal. Bunun haricinde kendi altyapısından çıkma olduğu için altyapı kontenjanını karşılayan Murat Akça ismi gündemde.

Süleyman Rodop: Ömer Bayram ayrılırsa sürpriz bir isim İsmail Köybaşı gündeme gelebilir. Mevlüt'ün olmaması durumunda ise hoca beğendiği bir isim olan Ömer Şişmanoğlu'nu istiyor.

Uydurulmuş açıklamalar. Gerçekte böyle bişey yok,neyine inanıyorsunuz ?

Şampiyonlar ligi kura şekimi monacoda belki yönetim falcaoyla o zaman döner küçük bir ihtimal ama

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatiocam keske yeni bi ifsa listesi yayinlasa rodoplu modoplu

Şu dakika ortaya bir isim atsa yönetim.
Bu işin seyri nasıl değişir acaba?
Bu ismi keşke daha önce çıkarsaydı.
Şimdiye bitmişti belkide.

Bu yolun sonu Falcao olacak.
Buna inanıyoruz.
Konyaspor maçından en azından tribünde yanımızda olsaydı işte o gün daha net gösterirdik Galatasaray'ın gücünü.

Sen gel el-Tigre..

Anladığım kadarıyla Monaco Falcao için 5 milyon Euro bonservis istiyor ve bizimkiler hiç vermek, bedavaya almak istiyorlar. Sorun burada sanırım. Ben olsam 3'e 5'e bakmam alırdım. Ya da Falcao ile bir anlaşma yapardım. 5 milyon Euro'yu Falcao cebinden ödesin biz ona 1 yıl fazladan sözleşme yapalım. Böyle FFP'ye takılmadan eksi bonservis yazmayız Eufa kriterlerine göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt