Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
bir tek o atamazÇatne atar mı?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir tek o atamazÇatne atar mı?![]()
böyle insanları gördükçe insanlıktan soğuyor hayata küfrediyorum
ben videoyu açar açmaz kapadım 2. saniyede falan izlemedim yani gerek yok izlemeye izleyemedimGece iziedim halen kendime gelemedim vallahi. Çocuğun durumunu hiç düşünemiyorum
Maignan (24)
Zeki (22) - Fonte (35) - Djalo (19) - Bradaric (19)
Soumare (20)
Ikone (21) - Yazici (22) - R.Sanches (22) - Bamba (23)
Osimhen (20)
Muthis bir kadro kurdular. Ozellikle Bradaric ve Osimhen'i bir yere not edin.
Ofansif ve goze hos gelen bir futbol oynatan bir hocalari var. Lille bu sezon da izlenir.
Gece iziedim halen kendime gelemedim vallahi. Çocuğun durumunu hiç düşünemiyorum
3 forvet iste Diagne Falcao Mevlut az bile ama idare ederHürriyette Mevlüt haberi gördüm 1+1 sözleşmeye imza atmaya hazırmış Falcao'yu bırakıp gerçeklerle yüzleşelim![]()
Mevlüt geliyorsa Falcaoyla beraber Diagne giderse bir yabancı hakkımız daha olacak bir kanat forvet yada bir stoper mi acabagercekten mevlut gelırse as forvet olacagına ınanan var mı bu forumdaşaka gibisiniz ya
tabiki yedek olacak
falcao mevlüt babel olacak
Çatne atar mı?![]()
belhanda konusu enteresan bence diagne giderse hele offff tadından yenmez.Mevlüt geliyorsa Falcaoyla beraber Diagne giderse bir yabancı hakkımız daha olacak bir kanat forvet yada bir stoper mi acaba
ewt renktas osura osura uyuyoz bizValla laf olsun diye demiyorum uyku düzenim acayip bozuldu..geceleri les uyuyorum falcao belirsizliginden beri
Sirf bendemi öyle?
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mevlüt erdinç
bonservissiz, makul ücrete ve 1 yıllık sözleşmeye tamam diyorsa buyursun gelsin.
kadroya 12 yabancı yazabiliyoruz ve elimizde yedek türk santrafor yok.
gönül ister ki potansiyeli olan genç birini alalım ama bonservis veremiyoruz.
ayrıca üstüne konuştuğumuz adam mehmet batdal değil.
fransa'da öyle veya böyle 100 golü görmüş, tecrübesi olan bir futbolcu.
he ben isterdim ki ali yavuz kol veya erencan yardımcı şans bulsun ama öyle dışardan bakıldığı gibi olmuyor.
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
23 Ağustos 2019 10:58 · gurrpegi