Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nusret'in Mendes paylaşımını göreceğim diye salak salak tüm paylaşımlarını görmek zorunda kaldım ya hahahahahahahah acayip antipatik bir tip

Evet arkadaşlar Nusret açık açık 1 numara işareti yapıyor sonrasında ise bitti işareti yapıyor. Mendes ise yanında sarhoşluktan ayakta zor duruyor :D

Fakat bence Mendes/Falcao tarafında zaten sorun yok. Sorun Monaco tarafında. Bizim şu süreci iğrenç yönetmemizden dolayı adamlar tamamen tok satıcı pozisyonunda. İnanın 2 ay önce Falcao'yu gerçekten bedelsiz alabilirdik. Ama o kadar fazla dillendi, takımın başkanı bile açıklamalar yapınca e Monaco da salak değil bir şeyler koparma derdine düştü.

Ama Mendesten sonraki paylaşımı efsane

Nusret'in bu paylaşımına birşey diyemem burda net bir olay yok. O el hareketi her anlama çıkabilir. Zaten onun duyum vermesine de gerek yok. Eğer adam yarın burda olacaksa bugün kap gelmek zorunda.

Bitmişşşşşşş

Menajer olmak vardı. İyi para var hiç şüphesiz
Ne paralar hemde. Adam sadece şu Falcao işinde 4-5 milyon euro para kaldıracak.

Bu işte çok para olduğunu gören bi çok Türk menajer olmaya karar verdi. Benim arkadaşlarımdan bile var. Büyük menajerlik şirketlerine katılıyorlar Türkiye temsilcisi vs oluyor pay alıyor işte. Mesela Malatyanın aldığı Guilherme'yi bizzat benim arkadaşım getirdi bir önceki gelişinde. 50 bin euro para aldı sadece o oyuncudan

Hatta bazı futbol muhabirleri bile işini bırakıp menajer olarak devam ediyorlar.

linnes oynamadı ki.linnes bu takımın as oyuncusu değil zaten. bazı insanlar linnes kapatır o bölümü felan diyor da öyle bir şey yok. mariano sakatken linnes 2-3 maçtan sonra hep sırıtıyor.kaldıramıyor o mevkiyi.linnes en fazla 2-3 maçlık bir oyuncu.fiziği zayıf zaten. kuzeylinin bile zayıf fiziklisini almışız....
Linnesi kastetmiyorum zaten mariano ilk hazırlık maçlarında iyiydi sonraki maçlarda dökülmeye başladı üstelik ben ne olursa olsun sola solak bir bek isteri gerekirse sağ beki değiştirmem

Fransız basınına göre FALCAO transferinde son durum şu;
Monaco tornistan yaptı, verdiği sözden caydı.
Monaco başkanı, Falcao'ya büyük baskı yapıyor.
Falcao, söz verildiği üzere takımdan ayrılamamanın hayal kırıklığını yaşıyor.
G.Saray olan biteni mecburen seyrediyor.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hadi ho

nsrt.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt